Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
tordaitibi
üzenetére
Köszönöm a tippet, de ezzel még nem tudtam meggyőzni. Neki az a jó ha fizikai adathordozókra rak el mindent.
-
Redneck
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Humble Bundleön 16-17€ a Magix csomagja, van benne Vegas 14 Pro Edit. Anno sokat Vegasoztam, az elég korrekt cucc, főleg ennyiért.
-
Redneck
nagyúr
Vettem hogy érted, csak nem tudom miért kéne online fotótár. Én se tudok neki mit mondani, a klasszikus mappás pakolást nem akarja. Az a baja hogy Win10-en gagyi az alap, a korábbi verziókon jobb volt szerinte. Nem tudom, sosem használtam.
Logikus amit szeretne, de lehet ez a megközelítés Windowson annyira nem divat.
-
Redneck
nagyúr
Köszi a gyors választ! Szerintem félreértettél, offline dologról van szó. A helyi eszközök közt akar másolgatni, de nem mappákban turkálva, vagy egy logikátlan MS felületet használva.

Azt szeretné hogy a csatlakoztatott eszközről beolvassa a képeket, és másik adott helyre importálja őket. Mindezt egyszerű, felhasználóbarát, magyar nyelvű felületen. Ezért hajlandó fizetni is, kérdés van e ilyen program.
Szerk:
Értem hogy a SyncBackFree jó erre, de kifejezetten fotós/videós alkalmazás kéne. -
Redneck
nagyúr
Üdv!
Apukámnak szüksége lenne egy magyar nyelvű, ingyenes, vagy max pár ezer forintos fotórendező programra. Sajnos a Win10-es alap nagyon gagyi, logikátlan. Olyan kéne amivel egyszerűen lehet a fotókat szinkronizálni a különböző háttértárak (SD kártya, külső HDD, belső HDD) között.
Tudnátok javasolni valamit? Előre is köszönöm!

-
Redneck
nagyúr
Van olyan ingyenes program Windows 7 alá amivel meg tudom nézni a 3D Blu-ray isot? Eredeti lemez lett isosítva hogy ne karcolódjon és ne kelljen cipelni a lemezt. Asztalira kéne, notebookon van programom jogtiszta de nem szeretnék újabb euró kupackát elkölteni.
föccer:
Nem az iso beolvasásával van a baj hanem lejátszó kéne. VLC (legfrissebb) még fejlesztői kiegészítéssel sem tudja lejátszani. -
Redneck
nagyúr
Üdv!
Most tervezem egy Windows 8-as notebook vásárlását. Milyen AVCHD szerkesztő szoftvert tudnátok ajánlani? Ha lenne ingyenes nem bánnám. Akkor jobb vasat veszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem adom fel, előbb-utóbb találok neki egyszerű megoldást.