- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Redneck #43149 üzenetére
Szerintem nem lehet kikerülni az online tárhelyet, én is kérdeztem hasonló témában itt, fájlszinkron ügyben. Próbálkoztam is de nehézkes,. Nekem okostelefon és két, helyileg máshol lévő pc között kellett volna. Maga a szinkron tökéletes volt de manuális segítség nélkül nem ment, pl. a munkahelyemen nem tudok belenyúlni a routerbe így nem tudok a telefonomnak MAC alapján fix ip-t adni, már itt elbukott az automatizálás.
Ha minden eszköze Apudnak netképes, akkor a legkényelmesebb és automatikus megoldás egy felhőtárhely.
Én nemcsak fotókra, a Mega tárhelyet használom a 3 eszköz közott, bármelyik mappa megadható, a Dropbox kevéske és csak a saját könyvtárát favorizálja. Csak képekre meg tényleg a legjobb a Google fotók.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest