Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
hát én nem tudom, talán ha avi lenne, akkor azt mondtam volna, nem pedig azt, hogy dvd.
de akkor hogy jól értsd, dvd video formátumban van, és dvd video formátumként akarom kimenteni.én nem tudom, hogy mi a fene van mindenkivel, hogy hétköznap frusztráltak, meg agresszívek vagytok az egy dolog, de jön a karácsony, legalább ilyenkor lennétek normálisak.
-
tibi666
senior tag
válasz
Horka1
üzenetére
már rengeteg dologra ajánlották a vdubot, de soha nem tudtam vele semmit kezdeni. bizonyára én vagyok a buta, vagy ügyetlen, elnézést kérek...
én pinnacle studioval fogok dolgozni.
tudod hazajövök a bankból, hatszázezer céges ügyem van, elhiheted, hogy utána a fülem botját se akarom mozgatni. -
tibi666
senior tag
válasz
Horka1
üzenetére
bazzeg, nekem semmi extra nem kell, az összevissza felvett jeleneteket szépen kivágom, gondolom van ilyen drag and drop jellegű lehetőség, meg egymás után pakolom őket.
se hatszáz effekt, se semmi ilyesmi nem kell.de azért utánaérdeklődtem olyannal, aki vágásból él, és ő adott normális, használható tanácsot, nem csak lebaszott, hogy olvassak utána. azért köszönöm a rendkívüli segítőkészséget.
-
tibi666
senior tag
sziasztok!
bedigitalizáltattam a régi video 8-as felvételeim, most dvd-n terpeszkednek.
kellene nekem valami program, amivel tudom szerkeszteni őket, bizonyos részleteket kivágnék, és összeilleszteném őket egy másik lemezre.fontos lenne, hogy könnyen kezelhető legyen, egyszerű felülettel. teljesen kezdő vagyok ugyanis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest