Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donat01
csendes tag
Üdv!
Adott az alábbi hálózat: kábeles internet hozzáférés, amit egy routerrel szétosztok egy PC (XP) és egy noti közt ( noti wlan-on és Vista OS ). A kérdésem az, hogy létezik-e olyan program, amivel meg tudom nézni a notebookkal a PC adatforgalmát. Magyarán a két gép egyidejű nethasználat idején én notiról ellenőrizni tudnám, hogy a PC-én nem szakadt meg a letöltés, mennyivel hasít a net stb. A router webes konfigjában nem találtam ilyen opciót.
-
Donat01
csendes tag
Hali!
Notebookhoz szeretnék olyan widget-szerű alkalmazást, ami az asztalon fut és realtime jelzi a hardware paramétereit, pl. CPU órajele és hőmérséklete stb...
Notebook Hardware Control nem tetszett, valami mást mondjatok.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest