Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Ez minden játékban így működik, különben nem tudnék folyamatosan körbe fordulni a karakterrel, hiszen kimenne az egér a képből a másik monitorra. Van ilyen program, úgy hívják Actual Multiple Monitors, és ezen az egy funkción kívül amire nekem szükségem van (billentyűkombinációra kiengedi az egeret a játékból, újra megnyomva pedig visszalockolja azt) még töménytelen dolgot tud amire nekem nincs szükségem. Viszont igen borsos, 22€ és nem lehet lewarezolni sehonnan. Biztos vagyok benne, hogy freeware vagy 5€ alatti alternatívának kell léteznie.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Full screen játékok esetében áll fent a probléma.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Érdeklődnék, valakinek sikerült-e már megoldania, hogy játék közben tudja használni a gépét (alt+tab nem jó mert kidob az online) mondjuk a másik monitoron?
Kipróbáltam az actual multiple monitort dea crack nem működiklejárt a trial és 22 euróért szerintem baromi drága. Tud sokmindent ami nekem nem kell, csak annyi kéne hogy adott billentyűkombinációra engedje el az egeret és áthúzhassam a másik monitorra mondjuk böngészni. -
T0mBd1gg3R
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget, az ajánlott programokat ki fogom próbálni, elsősorban a KMPlayer utódokat (PotPlayer, SMPlayer)
mckay: Láttam már a DLNA betűszót, de mostanáig nem néztem utána mi az. Miért nem csinálsz hálózati megosztást, felmappelsz hálózati meghajtót rá, és onnan játszod mintha lokális fájl lenne?
Igazából valami videotár program lenne jó, valami PC távirányító, és akkor lapozgatni, mint a netflixet, de nem tudom, lehet utálnám. -
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék, mi a "menő" médialejátszó program mostanában?
2002-2006 körül BSplayert használtam, kb 10 éve váltottam KMPlayerre. Ebből a mai napig egy régi 3.0.0 verziót használok amiben nincs reklám, meg a tulajdonosváltás k*csögségei, de ez már vagy 7 éves.
Sok funkciója van, megszoktam a GUI-t, a gyorsgombokat, de szenvedek már. Azt sem tudom hardveres dekódolást tud-e.
VLC-t próbáltam, céges gépen csak az lehetett, de úgy ahogy feltelepül nem tetszett. Lehet szét kell pluginelni, tweakelni meg skinelni és akkor jó lesz, de még nem próbáltam.
WMP classicot szerintem 10-15 éve nem láttam, lehet már jobban tetszene.Mit ajánlotok?
Természetesen a VLC és a WMPlayer classic is játszik, ha annyira jó, csak nekem nem jött le.
HDMI kábellel TV-n nézek filmet, hallgatok zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macska topik
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest