- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #51475 üzenetére
Biztos hogy nem, tele a net ezzel a problémával. Lehet kevés a 2mag 4szál ilyen szempontból, bár újabb Surface tableteknél is olvastam hogy panaszkodtak páran.
-
HornedReaper
senior tag
Köszi, tegnap nézegettem szerintem ugyanazt a linket de ismeretlenül nem mertem még semmit letölteni.
Persze, nem mai gyerek (Intel m5 CPU) de a facebook különösen rossz hatással van rá.. Minden gyors és szép, böngészés meg minden de pl. a gyári touch keyboardon a felajánlott szavakat sem tudom teljesen kikapcsolni már win10 alatt, még regedit-ben sem, ami szerintem szintén lassítja. -
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! Windows 10-es tablethez keresek touch keyboard-ot ami leváltaná a gyári beépített windows billentyűzetet. Sajnos a gyári lassú, laggol nagyon sok esetben, facebook alatt egyenesen használhatatlan. A face is bugos ilyen szempontból mert pl fel-le ugrál az oldal minden leütésnél, de jó volna másik on-screen billentyűzetet kipróbálni, ami ingyenes.
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok!
Erre esetleg lehet valami program?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest