- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- iPhone topik
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
válasz
Adebayor #35217 üzenetére
Részemről az jól bevált módszer, hogy a stabil, bevált driver-eket gépenként mappába rendszerezve fölrakom a nas-ra, majd újratelepítés után onnan vagy pendrive-ról telepítem őket.
Esetenként kipróbálok egy-egy új verziót, ha jó, akkor cserélem a régit, de pl "régebbi" intel driverek (pl 965 chipset) esetében már nincs új kiadott verzió, így ilyen gond nincs -
TheProb
veterán
válasz
driver booster eddig egész használhatónak tűnt
-
Kernel
nagyúr
válasz
Nem vagyok híve az ilyen programoknak, jobb manuálisan intézni, meg ezek igen szeretnek kéretlen dolgokat is telepíteni.
Win 8 nekem kimaradt, Win 10 megoldja, amit a Win 7 nem, vagyis nálam letölti és telepíti az Intel video drivert, valamint az integrált Realtek Audiót is.
Más kérdés, hogy esetemben ezzel nem tesz jót, mert a legújabb Realtek driver nem kompatibilis az alaplapomhoz mellékelt kis programmal (THX TruStudio), ami viszont nekem szükséges, mert kellemesebbé teszi a mozihangzást, valamint a sztereó kiterjesztés miatt is.
Hogy ne kelljen a drivert eltávolítani-újratelepíteni, legközelebbi próbánál inkább kihúztam a LAN-kábelt és magam telepítettem a kívánt verziót.
Win7-nél ez már csak azért sem jött szóba, mivel a hálókártyát sem telepítette, így nem volt net.
-
kispx
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő