Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Köszi...
Azt is ismerem, és valójában nem ekkora távolságokat akartam áthidali,, arra tökéletes a távoli asztal elérés! ...hanem helyben, itthon szerettem volna valami olyasmit elérni, hogy egy "gyengébb" géppel,(egyszerűbb laptop) használjam az erősseb gép előnyeit(játék, filmnézés, esetleg az Adobe Premiere-jével dolgozni)!
Gondoltam, hátha tartunk már ott hogy "egy laptopot, csak mintegy megjelenítőt használjam,,,az erős gép erőforrásai fölött".Most próbálgattam a "Radmin"-t is, de az sem gyorsabb véleményem szerint mint a Távoli asztal...vagy legalábbis nem mérvadóan...
Akkor várok még egy-két évet ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- janacsi: Kasztrendszer?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Linux kezdőknek
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Windows 11
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest