Hirdetés
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Köszi!
Igen, pont ez kellene, amit az FB-n láttam. Képet feltöltöttem, hozzászólásban írtam, hogy exiftool -ProjectionType="equirectangular" teszt.jpg, sikerült is, csak lebutította a képet. Töröltem, újra megpróbáltam, de soha többé nem sikerült. Csak a viszonylag jobb minőségű kép jelenik meg teljes méretben és persze nem lehet mozgatni. Mi lehet a gond? Illetve hozzászólásban kell ezt írni? Úgy elég hülyén néz ki.
Másnál láttam, hogy csak a mozgatható kép jelenik meg. Próbáltam eleve a kép nevének adni a fenti bejegyzést, de semmi sem történt.PTgui tökéletes, de nekem drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Másnál láttam, hogy csak a mozgatható kép jelenik meg. Próbáltam eleve a kép nevének adni a fenti bejegyzést, de semmi sem történt.