Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi az ötleteket.
Mint írtam, 15 éve nem küldtem faxot, nagy valószínűséggel 20 évig megint nem fogok

Vezetékes telefonvonal nincs a közelemben, szóval fizikai fax készülék használata nem opció.
Igazából azért akartam faxolni, hogy ne kelljen elballagni a postára és ajánlott levélben feladni az aláírással ellátott papírokat.
Beszkennelve már elküldtem a másik félnek, de úgy nem jó nekik, postán, vagy faxon fogadják csak be. Gondolom, hogy ez csak az időhúzás miatt van, nehogy már jól érezzem magamat

Reméltem, hogy van valami ingyenes/olcsó faxküldési lehetőség, de ha nincs, akkor marad a posta.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Microsoft Rewards
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Autós topik
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest