- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi az ötleteket.
Mint írtam, 15 éve nem küldtem faxot, nagy valószínűséggel 20 évig megint nem fogok
Vezetékes telefonvonal nincs a közelemben, szóval fizikai fax készülék használata nem opció.
Igazából azért akartam faxolni, hogy ne kelljen elballagni a postára és ajánlott levélben feladni az aláírással ellátott papírokat.
Beszkennelve már elküldtem a másik félnek, de úgy nem jó nekik, postán, vagy faxon fogadják csak be. Gondolom, hogy ez csak az időhúzás miatt van, nehogy már jól érezzem magamat
Reméltem, hogy van valami ingyenes/olcsó faxküldési lehetőség, de ha nincs, akkor marad a posta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- World of Tanks - MMO
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest