Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Erre már gondoltam, de bevallom nem igazán vágom, hogy egy "távoli" géppel hogyan lehet összehozni a remote desktop kapcsolatot (helyi hálón már csináltam). A Windows saját, beépített programja amúgy nem elég hozzá? A Team Viewer-re sokan panaszkodnak, hogy folyton reklamál, hogy fizessél érte, mert valamiért egyszercsak "üzletinek" gondolja a felhasználást. Az AnyDesk-ről azt hallottam, hogy lassú és szaggatós. Esetleg lenne még a Chrome remote desktop-ja, de nem tudom az mennyivel jobb, mint a Windows-é és tud e file megosztást is.
Amúgy ha már egyszer sikerül a remote desktop kapcsolat, onnantól sokkal könnyebb a dolog, mert pl. az FTP-t, meg a port forwarding-ot is be tudom már állítani az ő gépén is.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- 3D nyomtatás
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Gitáros topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest