- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
Irfanview HEIC:
Aha, mégsem plugin volt, nekem is ez oldotta meg:
CopyTransHEICforWindowsv2.000.exeÉs akkor szerintem ez ugyanaz a megoldás amit efemm is írt. Viszont az tuti hogy Irfannal is működik, mert nekem az az alapértelmezett, most is meg tudom nyitni a HEIC fájlokat.
-
genndy
addikt
-
INNEN letöltöttem az első sample-t és a W11 beépített képnézője, az általam használt Fastone Image Viewer, valamint az IrfanView is simán megjeleníti (most töltöttem le az IrfanView x64 portable változatát)
Töltsd le Te is a korábban linkelt helyről az egyik sample HEIC-t és azt próbáld meg megjeleníteni. Ha a Windows képnézegetője, meg az Irfan is megjeleníti ezt a sample HEIC-t, akkor a saját HEIC-eiddel van valami gond.
UI: Nálam K-Lite Codec Full van telepítve.
-
Q: How to load HEIC files in IrfanView?
A: You must install the HEVC extension/codec.
1) If you have Windows 10/11, you can install it from Microsoft Store:
You need to install 2 (!!) extensions from Microsoft Store: HEVC Video Extensions from Device Manufacturer AND HEIF Image Extensions.
or
2) Download and install the HEIC Codec, version 1.0.1 and later (Freeware, for Win7/Win8/Win10/Win11).
HEIC Codec
or
3) Search on internet for the "CopyTrans HEIC" Windows codec and install it (Free for personal use, for Win7/Win8/Win10/Win11).
CopyTrans HEIC Codec
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MIUI / HyperOS topik
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest