-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
King Unique #49543 üzenetére
Nem úgy tűnik pedig, hogy bármit is tömörítene. A felcsatolt VHD tulajdonságai (F: ) is azt mutatják, hogy márpedig illett volna megcsinálnia hiba nélkül a WinPE-nek.
Természetesen utána mentem a hibának is ("Reasons of system restore failed no disk can be used") és próbáltam Diskpart-tal törölni mindent a cél lemezen, de úgy se volt jó.
Ez akárhogy is nézem az elvileg működnie kéne, de mégse esete, ami élettapasztalatom szerint elég tipikus az összes Windows verzión a Rendszervisszaállítás kapcsán. Nekem ez vmiért soha nem működött, még a sima "Visszaállítás egy korábbi mentési pontra" se, egyszer se abból a maréknyi alkalomból amikor igazán kellett volna az elmúlt 20 évben kb, Win98-tól kezdve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest