- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagaddt
aktív tag
válasz John Fowler #4667 üzenetére
Hát ilyenről még soha sem hallottam miért kell neked más felbontás ha képet nézegetsz!?
JA biztos nagy méretű képeid vannak.
Nem is tudom miért nem veszed egyszerűen a legnagyobbra vagy a majdnem legnagyobbra és késsz?!
Általában azt szoktuk tenni így a monitor szab határt! Ha csak nincs valami jó új és nagy monitorod.
Akkor gondolom a VGA szab határt
és ebben az esetben talán lenne értelme egy proginak ami ha winfos 1280*1024 akkor is megnyitja a képet 1920*1200 ban (tudom azegyik norm felbontás a másik széles)most csak mondta valamitVagy pont hogy a kissebb képekhez kell???
[ Szerkesztve ]
D°°ci (Sok pénzből mindenki tud akár 'gamer' PC-t építeni az nem nagy cucc)
-
GrandeP
addikt
válasz John Fowler #4667 üzenetére
Én úgy gondolom h fullscreen-en mindegyik progi úgy nyitja meg a képet, ahogy annak pixelei engedik...
de pl ez egy jó progi irfanview
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office