Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Google Pixel topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Fotók, videók mobillal
 - Milyen okostelefont vegyek?

- 

Mobilarena

Ajánlott ingyenes Windows programok 

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Visormail

üzenetére
						Az eredeti topikban válaszoltam... de PC360-nak igaza van...
Én nem is ismerek akár csak középszerűen normális, ingyenes vágóprogramot.Enkódolót igen... de vágót nem. Pedig ismerem ezt a területet...
Humble Bundle és hasonló oldalakon néha van Vegas vagy más programra akció. Iratkozz fel a hírlevelünkre és akkor időben meg is kapod az 1-2 hetes akciókat... amikor is tized áron vehetsz program licenszeket. Ez az oldal főleg játékokat árul, de évente többször van ilyen multimédiás akciójuk. De van más hasonló oldal, van ahol fél és 1/3-ad áron lehet office-t és windows-t venni.Az eddigi Vegas-okat és a hozzá kapcsolódó egyéb Magix... korábban Sony program licenszeket a humble bundle-tól vettem. Mindig gond nélkül regisztráltam őket a gyártó oldalán.
Pinnacle Studio -> PowerDirector -> Vegas --> Adobe Premier szerintem a betanulási sorrend, de az első kettő között nincs nagy nehézségbeli különbség.... és némi kitartással lehet akár a Vegas-sal is kezdeni.
Bárki bármit is mond, sem office program, sem cad-es tervező nincs ingyenesben olyan, ami tényleg jó lenne és 100%-ban kompatibilis lenne a nagytesókkal.
A videó vágóval is ez a helyzet. - 

pc360
addikt
válasz

Visormail

üzenetére
						Én csak azt tudom javasolni, hogy próbáld ki a VSDC Free Video Editor-t. Elég kevés működő darab van az ingyenes szerkesztőkből, a Shotcut-ot is kukáztam, mert a legegyszerűbb műveleteket se lehetett benne normálisan levezényelni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Mozilla Firefox
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Alkoholista nevelde
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Asztrofotózás
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - További aktív témák...

- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
 - LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
 - ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest