Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
hát én arra emlékszem, hogy gmailos névjegyeket csak szerkeszteni lehet max., meg a keresővel lehet keresni benne. de hát az édeskevés. most gondoltam, megnézem még egyszer. a lassú és áttekinthetetlen új köntössel, amit ránk kényszerítettek, hátha jött valami javulás is, de párperc alatt sem töltötte be a címtárat, úgyhogy hagytam is... azt hiszem ez önmagáért beszél. a google naptár pl már évek óta nem tölt be. én úgy ahogy van csak levelezésre használom (alap html nézet), és arra is csak muszájból.

a salels-esek enegm sem érdekelnek, azt gondoltam legalább példának jók lesznek, de ezek szerint még arra sem
ami esetleg, a kontaktjaik. de ha már itt tartunk, nekem előbb baszódjon meg e google a microsofttal meg a facéval egy zsákban egy lakatlan szigeten. ki kéne őket lőni az űrbe, mint a galaxis útikalauzban a fodrászokat talán, a telefonfülke szerelőket és a marketingeseket 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ami esetleg, a kontaktjaik. de ha már itt tartunk, nekem előbb baszódjon meg e google a microsofttal meg a facéval egy zsákban egy lakatlan szigeten. ki kéne őket lőni az űrbe, mint a galaxis útikalauzban a fodrászokat talán, a telefonfülke szerelőket és a marketingeseket