Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ezt a progit ismerem, használtam is sokat főként zenék és képek válogatásához, ahhoz nagyon jó, a hash alapú keresés igen pontos tud lenni valóban.
Sajnos abban nem tudok fájlokba úgy belenézni és esetleg szerkeszteni mint a tc-ben. Most arra kell, hogy scripteket és hasonló fájlokat keresek és a tartalmukat meg is tudom így nézni és a változásokat keresni.
Köszi az infókat, most a tc-t próbálom még tovább.Közben tc-t kipróbáltam, átverhető pl zenékkel. 2 mappába beraktam ugyanazokat a zenéket de átneveztem és egyet aminek ugyanazt a nevet adtam de más más zene.
Ami át lett nevezve azt különbözőnek látja, pedig ugyanaz, de ha a név nem egyezik már nem foglalkozik vele. Aminek viszont ugynaz a neve de más a mérete ara kiírta hogy nem egyezik. Még tesztelem képekkel is. -
iguana
őstag
easy boi!

tetves és vacakolás nélkül is rá fog jönni a kolléga, hogy jó e/megfelelő választás egy már meglévő program használata vagy sem. én legalábbis igyekszem először megnézni, hogy az adott feladatot meg tudom e oldani a már meglévő alkalmazásokkal. igen, az adott cél alkalmazások rendszerint mindig jobbak, egyszerűbbek, de ha pl. minden funkcióra tartanék egy plusz alkalmazást, (amit lehet, hogy hónapokig nem is használok), akkor kellene egy alkalmazás nyilvántartó alkalmazás is, mert több tucat ilyen-olyan kis utility-kkel lennék tele.
feltételezem az általad ajánlott program pont erre van kitalálva és én is használnám, ha gyakrabban vagy rendszeresen lenne szükségem ilyen funkcióra.
#mexel
én így használom, nekem tizen éve megfelel. hibát soha nem tapasztaltam ezzel kapcsolatban, csak ha én bénáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Witcher 1 Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest