Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Köszi a választ! Most visszaolvasva, amit írtam, eléggé viccesnek tűnik!
Teljesen igazad van! Azt nem írtam meg, miért csábít a program. Utálom, ahogy a W8.1 az "aktív-nemaktív" ablakkérdést kezeli. Ennél még az XP is jobb volt, pedig az sem volt tökéletes. Szóval megörültem, amikor azt írtad róla, hogy elég az ablak fölé vinni a kurzort, és lehet görgetni a tartalmát. Ezt szeretném. Van valami ötleted, hogyan oldhatom meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest