Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Köszi a segítségeket. Most már nagyjából kezdem átlátni a dolgokat. Amit igazán akartam az nem lehetséges, ahogy elnéztem. Tehát egy mappa tartalmát csak úgy tudom hard linkelni, hogy az egész mappát hard linkelem, nem pedig abban lévő tartalmat. Ez nem is lenne baj, viszont ha a linkelt B helyen belerakok valamit az megjelenik a forrás A-n is. Éppen emiatt nem működik az egy parancssoros futtatás..
Kompromisszumot kötöttem: A mappa xy mappáját úgy linkelem B mappa xy mappájába, hogy a B mappa xy mappájában létrehozok egy 'Aclone' (jobb nem jut eszembe) mappát és odalinkeli A helyről az xy mappát. Így meg tudom csinálni, hogy a B mappa xy mappájába pakolhatok mappákat, ami nem fog megjelenni A mappa xy mappájába. Ami viszont igen jó, hogyha valamit belerakok az A mappa xy mappájába, akkor az egyből megjelenik B\xy\AClone helyen.
Hátránya:
azt akartam, hogy egy helyen, EGY SZINTEN legyen az összes adat, de úgy A minden egyes almappában lévő almappájára kéne parancssort írni, ami azért nem jó, mert ha újat másolok be A-ra, akkor arra megint meg kell írni, így viszont automatikusan frissül a linkelt helyen.
Másik hátrány, hogy az A mappa összes almappájára mindenképp kell egyenként írni egy parancssort (persze ezt majd automatizálva megoldom, meg ezt csak egyszer kell megcsinálni, mert A mappa igen ritkán változik egyes szint mélységen.)
Kicsit bonyolultnak tűnhet, de amúgy nem az szerintem. Köszi a segítségeket. A szoftver, ami meg ezt tudja szerintem nem nagyon létezik, úgyhogy marad a jó öreg parancssor.

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Anime filmek és sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest