Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
poirot
üzenetére
Persze, megy.
Már van 64 bites változata is, de az egyelőre kísérleti változat (letöltőoldalon Vivaldi Beta 64bit (Experimental)) - de a lényeg, hogy majd lesz stabil is.Lehet, hogy nem egy olyan erős szempont, de nekem egyébként pl. az sem tetszik benne, hogy a beállításokhoz KÜLÖN ablakot nyitnak meg, ezt nyomatják valamiért, amikor minden böngészőgyártó pont abba az irányba megy, hogy a többi fül között lehessen megjeleníteni a beállítások oldalát, legyen saját URL-je, sőt, külön az egyes opciókhoz is tartozzon URL (így akár könyvjelzőzhető az adott beállítás, elküldhető másnak, hogy ide navigálj, stb.). Valahogy ez engem nagyon zavar, de van még jópár apróság, csak most nincs előttem, és régen használtam, hirtelen csak ez jutott eszembe.
Mindenesetre jó látni, hogy van plusz egy talán idővel komolyan vehető alternatíva a böngészőpiacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már van 64 bites változata is, de az egyelőre kísérleti változat (