- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A prell minden elektromos szakmában alapfogalmak közé tartozik egyébként (kapcsoló mindenhol van). Amikor két érintkezőpogácsa egymáshoz csapódik, rugalmas ütközés, rövid pergés alakul ki, aminek a frekvenciája, főleg elektronikus áramkörökben összemérhető a működési frekvenciával. Így előfordulhat, hogy az áramkör egy kapcsolásra több gyors zárást-nyitást is érzékel. Ennek kivédésére azután különféle technikák vannak.
-
maestro87
őstag
Kipróbáltam és szerintem jobb lett! Bár én úgy szoktam csinálni mikrokontrolleren, hogy nem a lenyomás és a felengedés között állítok be holtidőt ahol nem érzékeli a többi nyomást, hanem két lenyomás között eltelt minimum időközt állítok be. De lehet ez is ezt csinálja.
Még egyszer köszi! -
maestro87
őstag
Köszi, megnézem!
prellmentesítés = pergésmentesítés
Nem tudom, hogy magában mondják-e így, hogy "prelles" nyomógomb, de így tűnt egyszerűbbnek megfogalmaznom.
Amúgy minden nyomógomb "pereg", csak az egérnél gondolom a 10-20ms-os pergéseket védik ki csak, ami új nyomógombnál még jól működik, de agyonhasználtnál már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Kuponkunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 12 Egyedi Purple szín, gyors teljesítmény és 100%-os akku 64 GB- 3 hó gari
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest