Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A prell minden elektromos szakmában alapfogalmak közé tartozik egyébként (kapcsoló mindenhol van). Amikor két érintkezőpogácsa egymáshoz csapódik, rugalmas ütközés, rövid pergés alakul ki, aminek a frekvenciája, főleg elektronikus áramkörökben összemérhető a működési frekvenciával. Így előfordulhat, hogy az áramkör egy kapcsolásra több gyors zárást-nyitást is érzékel. Ennek kivédésére azután különféle technikák vannak.
-
maestro87
őstag
Kipróbáltam és szerintem jobb lett! Bár én úgy szoktam csinálni mikrokontrolleren, hogy nem a lenyomás és a felengedés között állítok be holtidőt ahol nem érzékeli a többi nyomást, hanem két lenyomás között eltelt minimum időközt állítok be. De lehet ez is ezt csinálja.
Még egyszer köszi! -
maestro87
őstag
Köszi, megnézem!
prellmentesítés = pergésmentesítés
Nem tudom, hogy magában mondják-e így, hogy "prelles" nyomógomb, de így tűnt egyszerűbbnek megfogalmaznom.
Amúgy minden nyomógomb "pereg", csak az egérnél gondolom a 10-20ms-os pergéseket védik ki csak, ami új nyomógombnál még jól működik, de agyonhasználtnál már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi