- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
Linkeltem a YouTube videót, ami töviről hegyire végigvezet a procedúrán.
1. Lehet telepített rendszerről kopírozni.
2. A cél HDD nem lehet partícionált lemez. Leírtam... A Macrium Reflect-en belül alakítod ki a másik lemezen a partíciókat, ahol is a másodlagosat ki tudod húzni a drive teljes méretére.Azt is írtam, hogy , hogy ne WD Blue-t vegyél, mert hulladék. Minimum Black-et kellett volna. És azt is többen írtuk, hogy semmi értelme XP-zned azon a gépen. Felejtsd el azt a hulladék rendszert! Már rég meglennél a 7 telepítésével. Ha ennyire nem megy az értelmezés, és azt sem veszed figyelembe, amit írunk neked, akkor nincs több mondanivalóm...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi