- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
Ez meg itt egy virtuális nyomtató, magyarul is! Feletelepítve a gépedre, amit erre nyomtatsz, azt egy .pdf file-ba menti.
-
localhost
Közösségépítő
De hagy kijelölni, egyszerre többet is, és mappákat is
Sőt, ha egy mappára állsz, vagy a meghajtó gyökerében akkor képes arra, hogy "egybenyissa", és akkor úgy látod, mintha egy mappában lennének.
<ctrl> + <B> mint BranchVéleményem szerint ez USER-error, már megbocsáss. Nem leszólni akartalak, de azt védem, hogy emiatt Te leszólsz egy programot, amit nem jól ismersz.
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
Én is így voltam ezzel, tegnap a családom szülinapomra mit vett nekem? Egy notit VISTÁVAL! Új kor hajnala!
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
válasz
kételkedem #6531 üzenetére
Én is szolgáltatást tudnék ajánlani : ONLINEFAX.HU
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Skorbut #6491 üzenetére
Énnél többet nem tudok tenni TESSÉK
(kb. 20 másodperc alatt találtam meg a google-val)
LAP ALJÁN :
"Teljes újraterjeszthető csomag
Amennyiben a rendszerindító telepítő helyett a teljes újraterjeszthető csomagot kívánja letölteni, kattintson az alábbi hivatkozásra a letöltés megkezdéséhez:
.NET Framework 3.5 teljes csomag" -
localhost
Közösségépítő
Személyeskedéseddel nem érsz el semmit, pláne nem azt, amit szeretnél!
Kérem olvas már el az alapelveket, hihetetlen, hogy nem vagy képes értelmezni:
Most például ezt ajánlom elolvasásra:
"amit tiltunk fórumunkban:
* a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólásokat (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot)."
És ha magyarul szeretnéd, akkor írd bele a hozzászólásodba, ne várd, hogy kitaláljam helyetted
-
localhost
Közösségépítő
HA - HA - HA
"amit tiltunk fórumunkban:
* minden olyan hozzászólást, amely jogszabályba ütközik, illeve jogszabálysértésre buzdít.
* minden olyan hozzászólást, amely faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért.
* minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
o használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
o használatára buzdít;
o illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában."
És én tudtam megoldást! HA - HA - HA ! -
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
magyarul is! ez nem kodek!
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
Esetleg erre gondolsz ? Futtasson Linuxot Windowson, telepítés nélkül
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #6174 üzenetére
Más ötletem sajnos nincs
Talán a HDD problémák (nem adatmentés) topicban...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #6172 üzenetére
Samsung honlapon "HUTIL"-nevű program.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
BigBadPlaYeR #5776 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ne keress független programot.
Legjobb tudomásom szerint a Te masinádhoz először egy TWAIN-driver-t kell telepíteni és azután már bármilyen más programból tudsz majd szkennekni. (képnézegetők, word, photoshop). Mert azok a twain driveren keresztül elérik a szkenneredet. de amíg az nincs korrekten telepítve, addig a külső programok sem fogják látni a szkennert.
A Géphez kapott cd-n is a telepítőprogram felteszi a printerdrivert, a twain-drivert és egyéb képkezelő alkalmazásokat. Független program csak ez utóbbi kiváltására lehetséges.
Keress a HP oldalán drivert, töltsd le onnan, telepítsd azt. letöltés illetve innen
Milyen oprendszer? -
localhost
Közösségépítő
válasz
Fire/SOUL/CD #5772 üzenetére
Kais powergoo (!) nem túl egyszerű elindítani xp-n vagy vistán de aztán már megy!
Remek, remek, remek! -
-
localhost
Közösségépítő
válasz
FireShadow #5731 üzenetére
-
localhost
Közösségépítő
válasz
daveredline #5564 üzenetére
[PRIVATE:] mien =
klattyints!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5542 üzenetére
Én is! avast.hu
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
Ezzel kapcsolatban van vala kinek gyakorlati tapasztalata? Windows SteadyState 2.5
Köszönöm moonman
-
localhost
Közösségépítő
Nem cseszegetés: de ez nagyon nem jó, és szóvicc eredeti sem jön le belőle :"Nero Burning-Room,"
Nem room, mert az szobát jelent , amíg a ROM meg a CD-ROM szóra utal.Sajnos nem tudom fontetikai jelekkel leírni, de így ejtjük:
Néro börnin' rom = azaz NERÓ égeti a lemezt
a szóvicc benne az, hogy amit így ejtünk még pl...
Nero börnin' Rome " = azaz Néró felgyújtja Rómát. lásd még történelem.Jah, hogy a témánál is maradjak, nem tudok hálózaton keresztüli írási módszerekben segíteni
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Hujikolp #5393 üzenetére
A Barátom guggolva ezt tudta ajánlani: Mást sajnos nem
-
localhost
Közösségépítő
Én tudok egy ilyent, de sajnos az úgy megváltoztatja a hangodat, hogy végleg úgy marad!
És még azt is tudja, hogy Te magyarul beszélsz - a hangod pedig akár a szereplő eredeti nyelvén: angolul, franciául vagy bármely más nyelven!
És a paródisták már ügyködnek a betiltatásán, mondván elveszi a munkájukat, hiszen bárki tud vele Orbán Viktor vagy bárki más hangján élethűen megszólalni és ugyanolyan hülyeségeket meggyőzően beszélni. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5328 üzenetére
Állj!
Belekeveredtél:
van SD-kártyaolvasó ott betűjel
van CANON fényképezőgép = USB = Mobileszközök.De ez nem az én beírásom volt eredetileg
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5326 üzenetére
Igen tudom, és semmi mást nem látok a "gépben", mint a képeket tartalmazó mappát....
Aztán ott kijelöl/másol >>> Q:\Digitfotó mappába meg beilleszt, de működik az áthúzás (drag&drop) áthúzás is. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5324 üzenetére
Nem is ott: Hanem a Sajátgépben válik láthatóvá.
És van! kártyaolvasónk is. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5318 üzenetére
"Ha memkari van a fényképezőben, gondolom USB és, akkor minden izé nélkül, mint egy pendrivot meg kell hogy lássa "
Tapasztalás:
A lányom CANON fényképezője XP-n a "Mobileszközök" alatt látszik, nem kap meghajtó-betűjelet. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Laraxior #5274 üzenetére
A guggolós barátom az 'evo player'-re ezt mondta: HD-DVD lejátszás ugyan még nem lehetséges, de az MPlayer le tudja játszani az EVO fájlokat, miután ki lettek kódolva.
Tessék!És ez a link még segítségedre lehet: Próbálkozásom eredménye
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Hujikolp #5267 üzenetére
Nos...
(1) felteszel egy free pdf printert...(ez úgy működik, mint egy nyomtató, csak egy előre megadható könyvtárban/file-néven elmenti pdf-ként)
(2) Ezek után pl. az Office Picture Manager programmal kijelölöd az összes képet (!) és "kinyomtatod" a pdf printeren keresztül. Bármilyen más alkalmas programmal megteheted, pl irfanview is jó erre a célra
(3) Kész, örülsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged