- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Vagy video editorban csinálsz egy 2 perces videót, a megfelelő időpontnál ráírod amit szeretnél, majd kimented és elindítod amikor a prezentációt kezded. Mondjuk ha nem vagy ebben járatos, akkor felesleges szórakozni vele. Egyszerűbb az előttem szóló megoldása, csak nézed az órát és X másodpercnél ránézel a txt-re, hogy mi következik.
-
Vesa
veterán
Ehhez nem kell spéci szoftver. Képsorozatot kell készíteni az építési fázisokról egy stabilan rögzített, fix pozíciós fényképezőgéppel (vagy akár telefonnal), majd a képeket szimplán bedobni egy video editorba és "összefűzni". Ingyenes video editor pl. a Hitfilm Express, vagy a Davinci Resolve, de erre a célra a szögegyszerű OpenShot, esetleg a VSDC is megfelel.
Mobilra van fizetős célszoftver, de érzésem szerint telefonon szerkeszteni egy inkvizíciós tortúrával felérő élmény.
-
Vesa
veterán
válasz
tylerddd #48709 üzenetére
PL. PDF Shaper
(Az ingyenes verziója is tud JPG-be menteni) -
Vesa
veterán
válasz
core i7 #48704 üzenetére
Annál azért könnyebb, igen. Bár egyszerűbb objektumok esetén (pl. ládák, asztalok, ilyesmi) nem vagyok benne biztos, hogy egyszerűbb. Mondjuk én 3DS Max-ban vagyok jártas, ott ilyesmit megcsinálni kb. 5 perc, szerintem fotók alapján összerakni sokkal több idő. Ugyanakkor egy komplexebb modell esetén biztos, hogy sokkal könnyebb ezzel megoldani (pl. járművek, stb.)
-
Vesa
veterán
válasz
core i7 #48701 üzenetére
Létezik, a már említett mellett pl. a Photomodeler is.
Persze a legjobb eredmény eléréséhez "körbe" kell fotózni az objektumot. Illetőleg, ezt azért nem úgy kell elképzelni, hogy betöltöd a fotót és legyártja a kész 3D modellt. Annál picit tanulósabb, macerásabb a történet. -
Vesa
veterán
válasz
JoceeHunt #48657 üzenetére
Engedélyezve van a notification? Ezt gyébként csatornánként -is- be lehet állítani.
Ha így sem mutatja a piros pontot, akkor W10 esetén:
- jobb klikk a taskbar-on
- taskbar settings
- baloldalt a menüben klikk "taskbar"
- ott a listában a "Show badges on taskbar" kapcsolót ON! -
Vesa
veterán
válasz
tillatrilla #48642 üzenetére
Vagy Ctrl nyomva tart, közben egérgörgő teker. Úgy is lehet zoomolni
-
Vesa
veterán
válasz
smallmer #48610 üzenetére
1. 2Day
Desk List (fizetős verziója, nagyobb tudással) -
Vesa
veterán
válasz
poirot #48557 üzenetére
Dark Gray theme - Van belőle ingyenes is, én megvettem a teljeset mert nevetséges 2,5 dollár volt (kb. 600Ft), ebben 2 sablon is van és ikon pakk is (így néz ki). Van Read.me az installról, de nem egyszerű...a kedves MS-nek hála, akik mai napig képtelenek egy ilyen faék egyszerű dolgot, mint a rendes testreszabhatóság, normálisan megcsinálni. Érdemes kipróbálni az ingyenest előbb..
Ikonokra két megoldás van, egy fizetős app, és egy ingyenes registry mahinálós.
Én ez utóbbit használtam, itt a leírása. Annyi, hogy ez csak a normál "üres" folder ikont cseréli le, azt viszont mindenhol, de számomra ez elég volt mert 90%-ban ez volt zavaró. A maradékot megcsináltam kézzel. Ha az összes ikont le akarod cserélni, arra sajnos csak a fizetős Stardock IconPackager-t találtam a legjpbb megoldásnak. -
Vesa
veterán
W10-ben nagy nehezen felszenvedtem egy full Dark Gray témát, hogy ne égjen ki a szemem a fehértől. A gond csak az, hogy így most azok az undormány sárga rendszer folder ikonok, amiket az MS kb. a w95 óta képtelen volt lecserélni, úgy virítanak a sötétszürke háttér előtt, hogy rossz nézni, rettentően bántja a szememet.
A kérdés az, milyen programmal tudom az összes rendszer ikont lecserélni? Ikon szettem már van, de a winben csak egyesével lehet cserélgetni (vagy sokszor úgy sem)
-
Vesa
veterán
válasz
enginev3.0 #48514 üzenetére
Ha készít crash logot, abból némi infó nyerhető. Vagy Windows Event Viewer-ben megnézni...
-
-
Vesa
veterán
Ott pedig a Crop tool, és a Resize tool kell neked.
-
Vesa
veterán
válasz
qwertly #48412 üzenetére
Nem egyről beszéltek...Az MS egyébként jobb is, hogy eldugta azt a programot, nem volt jó semmire. Tényleg csak a legalapabb dolgokat tudta, néha még azokat sem. Vannak lényegesen komolyabb programok ingyen is.
-
Vesa
veterán
válasz
gabor128 #48365 üzenetére
Ide bemásolod a linket, és leszeded mp4-ben.
-
Vesa
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #48313 üzenetére
Simán mondjuk LibreOffice, abban pedig PDF-be exportálsz. De PDF exportot már kb. minden értelmesebb word/image editor tud.
-
Vesa
veterán
válasz
Fityusz #48208 üzenetére
Davinci Resolve (Object Removal Tutorial)
Hitfilm Express (Motion Tracking tutorial)Mindkettő ingyenes, mindkettő tudja, de tanulós...!
-
Vesa
veterán
Melyik a legjobb HDD backup program? Olyan kéne, ami teljes HDD-t lerakja valahova, és úgy ahogy van, visszaállítja egy másikra ha kell. Esetleg egy jobbféle titkosítás sem ártana az archive fájlra, de ez kevéssé feltétel, az image file-t én is le tudom tenni titkosított HDD-re, ha kell. Ingyenes vagy fizetős is lehet, csak jól működjön.
-
Vesa
veterán
válasz
#75501312 #48154 üzenetére
Ingatlan.com-nak van ingyenes alaprajztervezője
Vagy
Planner 5d
Sweet 3D (magyarul is tud, online/desktop verzió is van) -
Vesa
veterán
válasz
daninet #48083 üzenetére
Comodo teljesen jó, évek óta használom. Csak nem szabad az Internet Security csomagban letölteni, mert a többi része nem ér semmit. A tűzfalat külön is le lehet tölteni, bár legutóbb mikor néztem, eléggé el volt dugva, nem nagyon promótálták önmagában, az IS-t tolják állandóan.
-
Vesa
veterán
Én teljesen kilövöm már évek óta a Task Scheduler Engine-t, hogy még véletlenül se kotorásszon a háttérben, ehhez képest mégis előfordul, hogy kerreg a HDD perceken át (ami néha annyira felbosszant, hogy legszívesebben kivágnám a gépet az ablakon). De hiába nézem a TM-et, csak annyit mutat, hogy system és svchost dolgozik. Vírus nincs a gépen, minden programot lelövök, és mivel a TSE sem megy, így ütemezett feladat sem lehet. Ötletem nincs, miért darál, de rettenetesen idegesítő.
-
Vesa
veterán
Emlékszem, a 80-as években arról szólt minden, hogy az ezredfordulóra el lehet majd felejteni a nyelvtanulást, mert real-time fordítók lesznek. Ehhez képest...
Néha azon szoktam jókat mosolyogni, amikor megy a cikkezés az AI forradalomról, miközben még egy rendes fordítóprogramot se tudnak írni 2020-ban.
-
Vesa
veterán
Olyan programot keresek, ami megmutatja a HDD/SSD-n lévő fájlok méretét, hogy lássam, mi zabálja le a helyet..
-
Vesa
veterán
válasz
#68216320 #47952 üzenetére
Sonar tudja, bár kicsit tanulós lesz mert profi program. Ez egy DAW, nem elsősorban wav szerkesztő, de ha az audio sávra beteszed a wav-ot (vagy más formátumot amit használsz), majd a keverőben (master) ráteszed az effektet, akkor ott real-time hallod. VST FX-eket is pakolhatsz alá, bár gyárilag is elég sok van benne. Gyakorlatilag egyenértékű egy stúdio mix-el. Az egyetlen limitáló tényszező a hangkártyád/CPU-d lehet, ami ha gyenge és sok effektet használsz, akkor pattogni, sercegni fog, mert nem tudja feldolgozni elég gyorsan.
Ilyen felhasználásra nem véletlenül léteznek a komolyabb audio interfészek. -
Vesa
veterán
Egy megbízható, ingyenes folder hider-t keresek. Olyat, amiben könyvtáranként tudom szabályozni, hogy mi látszódhat és mi nem, és ami lehetőleg komolyabb módon oldja meg a láthatatlanná tételt, mert próbáltam már olyat, ami csak windows-ban tünteti el a könyvtárat, de pl. Total Commanderben továbbra is látszik.
Illetve fontos még, hogy külső HDD/Pendrive támogatása is legyen. -
Vesa
veterán
válasz
#75501312 #47919 üzenetére
Ez egy tipikus Adobe After Effects FX...
-
Vesa
veterán
válasz
dargelot #47867 üzenetére
Jobban jársz az angollal! Az összes oktató videó angol felülettel dolgozik, még akkor is, ha az oktató videó magyar nyelvű! Vagyis tanulni sokkal könnyebb, mivel csak néhány angol szót kell megjegyezni, de a program használatát irtózatos kín úgy tanulni, hogy minenhol az angol felületre hivatkoznak, neked meg fogalmad nem lesz, hogy az most mi akar lenni a magyar verzióban.
Egyébként az Audacity-n kívül nem nagyon van más, ami tud magyarul. Ugyanakkor az nem a legprofibb program. Ingyenes és profi pl. a Cakewalk Sonar (újabban Cakewalk by Bandlab). De ez sem tud magyarul, viszont rengeteg tutorial elérhető hozzá.
-
Vesa
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #47832 üzenetére
Igen
-
Vesa
veterán
válasz
HunVideo90 #47813 üzenetére
Az az ügyes srác nem Te vagy véltlenül? Csak mert friss reg, 7 hsz.-el, tán csak nem direkt reklámozási céllal regeltél ide...??
-
Vesa
veterán
válasz
qwertly #47755 üzenetére
Mit értesz "mátrixos beütés" alatt? Direkt ilyen program nyilván nem lesz, hiszen ez csak egyetlen effekt. De kis tudással bármilyen jobb grafikai programban meg lehet csinálni.
-
Vesa
veterán
válasz
King Unique #47728 üzenetére
A kereső használata tényleg nem megy?
"Egyébként ha esetleg sikerült volna eltéveszteni a topikot, akkor ez nem a GDPR topik, az ügyben ott kell okoskodni, meg fejtegetni a dolgoka"
Valóban, tehát pont ilyen jó lenne, ha nem zúdítanád rá minden egyes alkalommal a "miért tiltod, miért nem hagyod frissíteni stb." mantrát, és személyeskedő leoltást minden egyes W10 frissítéssel kapcsolatos kérdésre! Pont annyira semmi közöd ahhoz, hogy valaki tiltani akar valamit a saját gépén, mint ahogy másnak sincs köze ahhoz, ha Te holnap direkt drótpostázod az összes személyes adatodat az XY cégnek! Nem azért kérdeznek itt valamit, hogy lekezelő, okoskodó sítlusban leoltogass mindenkit aki nem a Te véleményeden van, hanem csak azért, mert adott problémára szeretnének választ kapni. Ott van példának a kolléga, aki a .BAT fájlos megoldást írta. Ennyi éppen elég! Vagy ajánlj egy megoldást, vagy maradj csendben! A leoltogatás ugyanis szintén nem ON topik itt!
-
Vesa
veterán
válasz
Cs1csó #47709 üzenetére
Látom, nem sokat konyítasz az adatvédelemhez...és az adatokból kiolvasható ezernyi kockázati lehetőséggel sem vagy tisztában. Ez nem baj, nem érthet mindenki mindenhez...Ha téged ez nem zavar, magánügyed. A probléma ettől még létezik. Messzire sem kell menni, egy gyors keresés a guglin, és okádni fogja az anyagokat.
Témát részemről lezártam! -
Vesa
veterán
válasz
Kempetlen #47639 üzenetére
Komolyan, Te mit nem értesz azon, hogy tömegeknél okozott összeomlást vagy egyéb bajt a frissítés?
Jól írja a kolléga: van a saját kis szűk világod, azon túl semmi nem létezik. Értjük, összeraktál pár gépet egy garázsban és a clean install stabil volt. Parádés. Ebből levonod a -hibás- következtetést, hogy az összes felhasználónál ennyi a történet. Pedig már legalább a harmadik linket teszem be, amiben konkrét w10 anomáliákról írnak. Egyiket sem olvastad el nyilvánvalóan.
Meggyőzni? Mivel? Azzal, hogy a világba kijelentéseket teszel? Én már több linket odabiggyesztettem az érveim mellé, Te maximum egy másik fórum tagra hivatkoztál, mintha ő a szakma egy kikezdhetetlen géniusza lenne, akinek a szava mindenek felett hiteles! Ne vicceljünk már...Na mindegy, veled befejeztem mert erre a szintre nem kívánok lemenni.
Mindenkinek további stabil OS-t kívánok, mindegy milyen! -
Vesa
veterán
válasz
Cs1csó #47634 üzenetére
"egyszerűen okafogyottá fog válni mert kénytelen leszel váltani,"
Ezzel tisztában vagyok, azonban magad is leírtad: ez egy kényszer!
Mert azt még egyik okoskodó sem tudta megmagyarázni, miért válassszm a számomra egyértelműen instabilabb, sokkal több hibalehetőséget hordozó OS-t, azzal szemben, amit reggel bekapcsolok, és tudom, hogy működik, mert ezt teszi 5 éve! Szemben a másikkal, ami már többször okozott problémát (konkrét anyagi kárt is). Ne keverjük össze azt, hogy iparági érdektől vezérelt kényszer miatt persze előbb-utóbb kénytelen lesz mindenki váltani, és azt, hogy erre a felhasználók egy igen jelentős részének egyébként semmi szüksége nem lenne, mert a jelenlegi rendszer tökéletesen stabil és minden tud, amire szükség van!
Egy hasonlattal élve: Nem vita tárgya, hogy egy iPhone képességei és tudása messze lekörözi egy avétos Nokia telefon tudását, azonban, ha számomra a telefon csak telefonálásra kell, akkor minden egyéb űberfaszaság felesleges és _számomra_ semmiben nem fog többet nyújtani. Ahogy nem kívánok drivert sem frissíteni, ha a jelenlegi kiválóan működik, és nem fogok soha elfogadni egy olyan rendszert, ami mégis rám kényszeríti ezt (ráadásul mint azt számos eset mutatja, hibásan és bajt okozva)!A windows verziók véleményezésének csatájában engem az érzelmi kérdések teljesen hidegen hagynak. Csodálatosan meg lennék elégedve a W10-el is, ha nem okozott volna már konkrét károkat és bosszúságokat, nem kémekedne utánam és a többi! Amíg ezt nem képes hozni, addig engem teljesen hidegen hagy, hogy milyen extra szolgáltatásai vannak, ugyanis nem az OS-t akarom b*sztatni, hanem szimplán dolgozni akarok!
A megmondóemberek ilyenkor szokásos, "mert nem értesz hozzá" típusú, gyerekes mantráját megelőzve leszögezném, hogy a w10 anomáliákkal tele van az internet. Aki ezt a tényt mégis kétségbe vonja, az konkrétan vagy nem tud olvasni, vagy vallásos/gyermeki áhitattal tekint egy pénzért megvásárolható fizikai termékre, mely gyerekes primitívséghez én nem kívánok asszisztálni!
-
Vesa
veterán
válasz
totron #47620 üzenetére
Hagyd, gyerek még...
"egyéni előfordulás"
Ami ráadásul nem is valid, hiszen nem pár tucat ember dolgozik komoly grafikai programokkal, hanem többtízezer, sőt, százezres számról beszélünk! Persze ha a windows-t használók teljes táborához mérjük, akkor valóban "elenyésző". Más kérdés, hogy ez a lényeget tekintve teljességgel irreleváns... -
Vesa
veterán
válasz
King Unique #47612 üzenetére
1. Nem kell, hogy többet tudjon, az kell hogy stabil legyen! A w7 nálam stabil, 5éve egy install fut (grafikai munkát végzek, ami közismerten hardverigényes feladat).
2. Ó igen, az "anoním telemetria", amiből kb. mindent meg lehet tudni rólad. Olvasgass kicsit a témában, tele van vele minden nevesebb szakportál. W7-ből ki lehet irtani ezt, 10-ből nem tudod teljesen.
A frissítést hagyjuk, komplett rendszeremet hazavágta, kétszer is. A személyeskedő butaságod nem érdekel...Érvekkel, kulturált módon szívesen vitába szállok, primitív személyeskedéssel nem kívánok foglalkozni.Kempetlen
"A frissítésekkel pedig nincs semmi baj."
Nálunk 10 gépen elszálltak a Wacom táblák, mert ez a "világ csodája" felerőszakolta a saját _nem működő_ drivereit. Nyilván kitaláálom, Te ezt _is_ jobban tudod.
Aztán szívtunk amiatt is, mert a Creators update elbarmolta a fontokat a Photoshop alól.
A többi, W10 frissítésekhez kaolcsódó hibák méretes listáják a neten olvashatod. Period!
Mivel számodra ez nem a tényekről szól, hanem egy gyerekes hitvita, ezért a témát a magam részéről lezártnak tekintem! -
Vesa
veterán
válasz
Kempetlen #47587 üzenetére
"A Win 10 minden szempontból jobb, nem értem, miért szarakodnak emberek még a 7-te"
1. Nem jobb
2. Kémekdik, kényszerfrissít, hülyének nézi a felhasználót
3. 3 évig még érkeznek frissítések (azoknak a cégeknek, akik fizetnek érte...a neten naprakészen beszerezhető)totron
+1
Végre egy intelligens, értelmes hozzászólás, a nem túl nívós képességű megmondóemberek mellett! Kell az ilyen, sajnos egyre ritkább... -
Vesa
veterán
válasz
Cs1csó #47561 üzenetére
Nagy úr a megszokás, én is HC-n (sőt, annak elődjén, az alap Media Playeren) szocializálódtam és nagyon megszoktam. Gyors volt, stabil, könnyen kezelhető, számos filtert és shadert ismert, illetve vitt mindent amit megetettem vele. Aztán kb. 1 éve az utolsó, 2017-es build elkezdett fagyogatni az újabb konténerek/codec-ek miatt és akkor döntöttem a BE-re váltásról. A felülete gyakorlatilag azonos, és pont a számomra is fontos looper plugin ezzel már tökéletesen működik, míg a HC-vel köhögött néha. VLC-t próbáltam, szerintem kiváló, de nekem már idegen a sokéves MPC után. Amíg a BE visz mindent, addig maradok.
Wolfskin
BE = Black Edition -
Vesa
veterán
válasz
Wolfskin #47559 üzenetére
A hivatalos honlap szerint a HC 2017 óta halott!
-
Vesa
veterán
válasz
Wolfskin #47520 üzenetére
W7
Control Panel/Network and Sharing CenterW10
Control Panel/Network and Internet...ott Local Area Connection. Itt feljön ez az ablak, amit PIN-elhetsz a taskbar-ra és onnan bármikor egy kattintással elérheted. Az ablakon belül van egy Disable gomb, az lelövi a netet/hálókártyát.
-
Vesa
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #47468 üzenetére
Köszönöm! A PrintScreen valamiért nagyon csúnya képeket készít, ezért szeretnék egy rendes programot. Megnéztem amit ajánlottál, sajnos egyik sem jó. W7 alá kell, a játék nem Steam-es, AMD nem játszik, nVidia GE pedig nincs telepítve, mert telemetriázik vadul. Akkor maradok a ShareX-nél.
-
Vesa
veterán
Játékból mivel tudok jó minőségben screenshot-ot készíteni? "Összefoglalós" ShareX az egyetlen?
-
Vesa
veterán
válasz
junior11 #47238 üzenetére
Nagyokban sem lehet bízni. Voltak már tömeges adatszivárgások azoknál is.
Én egy sima txt fájlban tárolom a jelszavakat, amit először jelszóval titkosítok (ez fejben van), majd egy partició szinten titkosított külső HDD-n tárolok. Ez utóbbihoz a kulcsfájlt 2 pendrive-on tárolom, melyek szintén titkosítottak és jelszóval védettek (másik jelszó, szintén fejben), nincsenek a gépbe helyezve, fizikailag hozzáférhetetlenek hálózatról. Az összes titkosításhoz Veracrypt-et használok, a HDD esetén a legdurvább titkosító algoritmusokkal. Vagyis 3 rétegen kéne átjutni, de ezt is csak akkor tudja bárki megtenni, ha a kulcsfájlt tartalmazó pendrive pont a gépben van. Ennél többet nem tudok tenni. Illetve annyit lehetne még ha valaki nagyon paranoiás, hogy az egészet egy külön mini gépre kell telepíteni, ami nincs netre kötve, így még kémprogramok sem tudják lelopni amikor éppen meg van nyitva és fel van oldva minden titkosítás. -
Vesa
veterán
válasz
Petyás #47219 üzenetére
Összefoglaló?
Egyébként Macrium Reflect Free -
Vesa
veterán
válasz
dzsoke2 #47170 üzenetére
Tudod használni, de kell hozzá egy capture stick/capture card/link interface.
Itt egy How to...videoHa rákeresel arra, hogy "How to use a DSLR or Camcorder as a webcam", akkor tonnányi leírást találhatsz.
-
Vesa
veterán
válasz
Kempetlen #47138 üzenetére
Megnézem köszönöm. Alapból is le van butítva erősen a process lista, szinte semmi nem megy, ami nem feltétlen kell. Érdekes, hogy csak a külső HDD-vel csinálja.
cigam
Igen ezt már néztem, de nem derült ki belőle semmi. Egyébként ez több HDD esetén mutatja a külső HDD-t is, vagy csak a C:-t? -
Vesa
veterán
Urak,
Azt milyen programmal tudom megnézni, hogy melyik process, vagy program tekergeti a HDD-t?
Jópárszor előfordul, hogy a külső USB-s HDD perceken keresztül zakatol, miközben nincs használatban és marha idegesítő, hogy nem tudom miért. A Task Scheduler-t alapból kilőttem, és minden időzített marhaságot tiltok, tehát ez nem lehet. Csak a külső HDD csinálja. Látni szeretném mi tekergeti, de nem tudom, mivel tudom megnézni. -
Vesa
veterán
válasz
RAiN91 #47117 üzenetére
Kevés tudással, nulláról megrajzolva semmilvel...
Ezeket egyébként vektoros programban szokás megrajzolni (pl. Adobe Illustrator, vagy az alább említett ingyenes InkScape), de egyik sem egyszerű program, sőt, képességeik teljes kiaknázásához hónapokig kell tanulni a használatukat.Esetleg azt lehet megpróbálni, hogy letöltesz ingyenes vektorgrafikákat, és azokból összeollózod layerenként amit szeretnél. Mondjuk ez meg azért nem szokott minden esetben működni, mert a letöltött grafikák általában más-más perspektívából nézve vannak ábrázolva, tehát ezeket egybe gyúrni szintén nem mindig egyszerű, bár nem is lehetetlen.
-
Vesa
veterán
válasz
kekigyu #47115 üzenetére
Ha on-line is jó, esetleg nézz rá az Adobe Spark-ra.
-
Vesa
veterán
válasz
cross56 #47059 üzenetére
Nem teljesen értem a dolog célját...Ha nem akarod, hogy illetéktelen lássa, akkor egyszerűbb titkosítani az állományt és úgy küldeni el. A jogosult felhasználónak pedig odaadni a kulcsot. Erre számos ingyenes program van pl. Veracrypt. Vízjelet 100% leszedni csak akkor könnyű, ha a háttér homogén vagy a vízjel jól elkülönül tőle. Ezért alkalmaznak ma már olyan vízjelet, ami alig látható a képen és a kép összetettebb részeibe is belelóg.
Affinity Photonak van ilyen eszköze, de maga a program nem direkt watermark remover, hanem egy nagyon profi képszerkesztő. Most pont akcíós, 8eFt körül beszerezhető.
Hátránya, hogy nem a két klikkes fajta, előnye, hogy a legdurvább vízjelet is ki lehet vele szedni.(Ha netán jogvédett kép felhasználása a cél, akkor azt nem javaslom! A logó/vízjel eltávolítása nem véd meg semmitől)
-
Vesa
veterán
válasz
Cs1csó #47040 üzenetére
Na ezt nem is tudtam, hogy a CC is tudja...Rálesek, köszönöm!
dqdb
Csak HDD-hez kell természetesen. Nem vagyok otthon a témában, de anno pont azért használtam, mert egyszeri törléssel még simán visszaállítottam magam is az adatokat egy arra alkalmas szoftverrel. Úgy tudtam, hogy a HDD rögzítési elve miatt egy kör kevés. Azóta változott valami a technológiában? Nem vagyok naprakész ebben. -
Vesa
veterán
Ha már fájlok törlése: Olyat tud valaki, ami a Dr. P. Gutmann féle 39lépéses törlési metódussal töröl? Korábban használtam erre egy progit, de azt már nem fejlesztik sajnos (XP-ig ment). Úgy leszedett mindent, hogy nem lhetett visszaállítani semmivel.
-
Vesa
veterán
.
-
Vesa
veterán
válasz
Csabee. #46986 üzenetére
Van online verzió is, nem kell hozzá appot, szoftvert letölteni. Csak bemásolod a címet a böngészőből, és kiválasztod, milyen formátumban akarod letölteni.
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
válasz
Kezdő vagyok #46881 üzenetére
A windows az aktiváló kódtól, illetve annak legális beszerzését igazoló számlától lesz legális!
Mindegy, milyen verzióról írod ki, a lényeg az, hogy hivatalos forrásból töltsd le a tisztát (MS honlap). Utána veszel hozzá egy legális kódot és már telepítheted is. -
Vesa
veterán
válasz
bluemirage #46850 üzenetére
Leginkább egy új gépet kéne venni...Ennél már gombokért körökkel jobbat kapni és akkor nincs szenvedés + biztonsági kockázat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged