- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
-
Zaja2
senior tag
válasz
Kempetlen #47019 üzenetére
Közben megtaláltam a problémát. 4 éve ,amikor vettem a lapot,akkor pasztáztam utoljára.
A paszta ami most alatta volt,nem sokat ért már. Szóval ez volt a ludas ! Csak nem értem miért az újratelepítés után jelentkezett rögtön a a hiba. Mindegy,tapasztaltam már hasonló gondot. Azért kösz a helpet! -
-
tylerddd
veterán
válasz
Kempetlen #46918 üzenetére
Sajnos nem rögzíti az egér klikkeket. Viszont ugye hangot is lehet rögzíteni, kommentálni kell, hogy mit csinál az ember, hány klikket nyom.
Engem az érdekelne, hogy ha ezzel készítek videót és abban mondjuk a Word működését mutatom be, akkor copyrightozhatom-e a videót, hogy pl. az én csatornámon kívül ne tegyék fel máshová, ne terjesszék stb.?!
-
-
Kempetlen
tag
válasz
Kempetlen #46773 üzenetére
Bocs, kevertem a két nevet.
Batch konvertálásra az ingyenes FastStone Photo Resizer (vagy ugyanez a funkció a képnézegetőjükbe építve) valóban a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest