Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BitRider
üzenetére
Köszönöm szépen a tippeket!
Közben észrevettem, hogy a proci gpu-ja teker 100%-on, úgy néz ki ez okozza az akadozást. Szoftveresen és hardveresen is kevés hozzá az integrált vga. 
Egy hasonló, SFF formátumnál is kisebb brand gép 8. generációval 50 ezer forint, és sokkal pörgősebb.
Hát lassan váltanom kell majd, annó próbáltam egy i7 8700- as optiplexet, na az sokkal gyorsabb volt. Azért halogatom a dolgot, mert egyébként hibátlanul üzemel a gép. Ilyen esetekben viszont kiütköznek a gyengeségei. Ssd-re ír amúgy, hdd nincs a gépben.Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Közben észrevettem, hogy a proci gpu-ja teker 100%-on, úgy néz ki ez okozza az akadozást. Szoftveresen és hardveresen is kevés hozzá az integrált vga.