Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Köszönöm a linket!
Azért akarom kimondottan tiltani, mert az a típusú ember vagyok, aki egy mozdulattal tépi le a ragtapaszt, nem apránként. Jelenleg az 1809-es van, és a 1909-re akarok frissíteni. Amíg támogatott, és a kisebb frissítéseket, javítgatásokat is megkapja, rendben van a dolog, senkinek nem lehet ellene kifogása. Ha ez azzal jár, hogy kettesével kell vennem a lépcsőt, akkor kettesével veszem, nekem jó így.csicso82:
"C. s.: A kisebb frissítéseket engedem, csak a nagyot nem akarom automatizálni.
stb. stb. stb... Amíg támogatott a rendszerem, és a célnak megfelel, én ráérek.""csicso82: Sületlenség"
Nem világos, hogy ezt mire értetted, de elfogadom az álláspontodat. Jogod van így érezni.
"Azzal, hogy elavult rendszeren vagy..."
Kérlek, olvad el, mait írtam korábban. Nem elavult!
Kempetlen:
Ha van egy működő rendszerem, amiről a nagy frissítés előtt mentést készítek, nekem baj esetén egyszerűbb azt visszatolni, mint a nulláról belakni egy újat. Telepíteni és konfigurálni a Windows-t, telepíteni és szintén konfigurálni a kedvenc szoftvereket sok idő. Ha úgy alakulna, hogy elmúlik a támogatása, és a nagy frissítés kinyírja, nyilván nem sok választásom maradna, a nulláról kellene kezdenem, de eléggé bosszantana.
Mindenkinek:
Jó nagy vihar lett itt az adatgyűjtésből.
Szerintem teljesen normális dolog, hogy valakit zavar, ha ok nélkül gyűjtögetik és rendezgetik az adatait, kereskednek vele. Eleinte csak kevesen, de idővel egyre többen próbálják meg úgy beállítani a dolgot, hogy az az abnormális, akit ez zavar. Vagy elmebeteg vagy perverz vagy bűnöző vagy csak nagyképűen azt képzeli magáról, hogy ő bárkit is érdekel, egyedül az a személy számít társadalmilag elfogadhatónak, aki mosolyogva tapsol hozzá. Ez a gyerekkoromra emlékeztet. Akkor még diktatúra volt. Május elsején egy rakás fejes előtt kellett virággal a kezünkben integetve széles mosollyal elvonulni. Akkor sem volt választásunk.Valaki kérdezte, hogy származott-e bárkinek kára ebből a gyűjtögetésből. Én is kérdeznék valamit:
Ha egy idegen becsöngetne, és ezt mondaná:
"Jó napot kívánok, most becuccolok önhöz, hogy jobban megfigyelhessem, és több adatot tudjak összegyűjteni Önről, de nem kell aggódnia, észre sem veszi majd, hogy itt vagyok, mert tudok ám viselkedni is. Diszkréten bekamerázom a lakás minden egyes helyiségét, persze mikrofont is helyezek mellé, de nem fogja elrontani a tökéletes dizájnú otthonát, mert rejtve lesznek, nyugodtan meg is feledkezhet róla(m). A lakást és a személyes holmiját (számítógép, szekrények, számlák, orvosi papírok, bankszámlakivonat, a rózsaszín szívecskés naplója, stb.) pedig kizárólag olyankor túrom át, amikor Ön nincs itthon, mert tévedésből sem akarom zavarni."Hogyan reagálnál? Nyilván elzavarnád! Minden normális ember így reagálna. A digitális adatgyűjtést nem ilyen egyszerű kiküszöbölni, de ha valaki megpróbálja, még nem kellene megkövezni érte. Én sem engedem szabadon a Windows-t, viszont kétlem, hogy placebó-hatáson kívül bármilyen komoly eredményre jutok a gépházban vagy akárhol. De legalább egy kicsivel jobban érzem tőle magam.
Szükségem van magánéletre, személyes térre. Attól, hogy valakinek nincs 3 farpofája, még nem biztos, hogy szívesen mászkálna meztelenül az utcán. Attól, hogy nincsenek nagy titkaim, még nem akarom közszemlére tenni az életemet!Származott-e bárkinek bármi kára a világ féktelen adatgyűjtési mániájából? Igen! Apu telefonszáma rossz kezekbe került, és állandóan hívogatják, hogy vegyen ezt, vegyen azt. A probléma ezzel az, hogy idős és beteg, nem mindig akkor alszik, amikor "kell", hanem akkor, amikor tud. Akár napközben is. Az ilyen fölösleges hívások még ébren is idegesítőek lehetnek egy idő után, de ha valaki beteg, és aludni próbálna, akkor az ilyet kimondottan kárként értékelem. Nem anyagi kár, hanem a pihenésben, gyógyulásban okozott kár. És mielőtt valaki belekezd, a telefonját nem kapcsolhatja ki és nem némíthatja le. Nem részletezem, magánügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szükségem van magánéletre, személyes térre. Attól, hogy valakinek nincs 3 farpofája, még nem biztos, hogy szívesen mászkálna meztelenül az utcán. Attól, hogy nincsenek nagy titkaim, még nem akarom közszemlére tenni az életemet!