- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tylerddd
üzenetére
Én a PicPick-et ajánlom (a fizetős SnagItről álltam át rá), szerintem elég fasza. Portable változat is van belőle (hurcolhatod akárhova pendrive-on), kevesebb, mint 30 MB a program, elég könnyűsúlyú, és teljesen jól teszi a dolgát, szerkesztgetni is tudod persze a készített képet, kissé okosabban, mint a képmetszőben, meg a Paintben. Tud magyarul is a progi.
Egyébként ahhoz, hogy ne gyenge minőségben legyen elmentve a kép, a PNG-formátumot állítsd be alapértelmezettként (ha minden igaz, a PicPick-nél eleve ez az alapértelmezett, ha nem, állítsd át: Fájl > Programbeállítások > Fájlnév).Be tudod állítani azt is, hogy legyen automatikus screenshot-mentés egy adott könyvtárba (Fájl > Programbeállítások > Aut.mentés > "Képek automatikus mentése" mellé pipa be), és megadhatsz egy mintát a fájlnévnek (Fájl > Programbeállítások > Fájlnév) (én azt állítottam be, hogy Screenshot_%y_%m_%d__%h_%n_%s, így benne van a screenshot-készítés pontos dátuma és másodpercre pontos időpontja is).
(#37043) cigam:
""Print screen" +paint nem jó?"
Ez viccnek is rossz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Direct One (műholdas és online TV)
- Távcső topik
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest