Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Tudtok nekem ajánlani egy jó RAMdisk programot?
Olyan kellene ami ingyenes (Max. 1GB NTFS partíció kell nekem.), és gyors! Próbáltam 1 napig a Softperfect RAMDisk-et, ami egyszerű, ingyenes, és gyors (~11000MB olvasás, 13000MB írás), csak sajnos időnként BSOD-t okoz Win indításánál. Beleolvasva a hivatalos fórumba, sajnos ez sokaknál előfordul, így töröltem.
Szóval ilyen olvasással rendelkező, ingyenes RAMdisk kellene nekem. Párat már kipróbáltam (pl. Dataram ramdisk, OSFMount, stb.), de lassabb mind, és legalább ilyen gyorsat szeretnék!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Playstation 5 kontroller 3 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olyan kellene ami ingyenes (Max. 1GB NTFS partíció kell nekem.), és gyors! Próbáltam 1 napig a
Szóval ilyen olvasással rendelkező, ingyenes RAMdisk kellene nekem. Párat már kipróbáltam (pl. Dataram ramdisk, OSFMount, stb.), de lassabb mind, és legalább ilyen gyorsat szeretnék!
Köszi!