- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Tudtok nekem ajánlani egy jó RAMdisk programot?
Olyan kellene ami ingyenes (Max. 1GB NTFS partíció kell nekem.), és gyors! Próbáltam 1 napig a Softperfect RAMDisk-et, ami egyszerű, ingyenes, és gyors (~11000MB olvasás, 13000MB írás), csak sajnos időnként BSOD-t okoz Win indításánál. Beleolvasva a hivatalos fórumba, sajnos ez sokaknál előfordul, így töröltem.
Szóval ilyen olvasással rendelkező, ingyenes RAMdisk kellene nekem. Párat már kipróbáltam (pl. Dataram ramdisk, OSFMount, stb.), de lassabb mind, és legalább ilyen gyorsat szeretnék!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olyan kellene ami ingyenes (Max. 1GB NTFS partíció kell nekem.), és gyors! Próbáltam 1 napig a
Szóval ilyen olvasással rendelkező, ingyenes RAMdisk kellene nekem. Párat már kipróbáltam (pl. Dataram ramdisk, OSFMount, stb.), de lassabb mind, és legalább ilyen gyorsat szeretnék!
Köszi!