Legfrissebb anyagok
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
Mobilarena témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jericho69
tag
Hello!
Nekem egy olyan programra lenne szükségem, amivel youtube-ról tudok hanganyagot letölteni MP3 formátumba. Tudom, hogy rengeteg ilyen program létezik, de nekem egy konkrét típus kellene. Még pedig az, amelyik a telepítést követően te cső-n egy kis négyzet alakú ikont hoz létre a videók alatt, amire kattintva már el is kezdődik MP3 formátumba a letöltés. Tehát nem kell hozzá megnyitni semmi programot, csak 1 kattintás és már töltődik is a zene a program által létrehozott mappába. Tudja valaki, hogy mi lehet ennek a programnak a neve? Én sajnos már elfelejtettem

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Beyerdynamic DT990p pro fejhallgató, hibás.
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest