- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz Deer76 #32622 üzenetére
Tök jó kis proci ez 5200-es! Inkább egyszer, ha lesz elég kereted, akkor platformot cserélj, teljesen felesleges a 775-ös konfigra súlyos ezreket beleölni! Hamarosan jön az Ivy, egy rakat 1155-ös lap támogatja majd, inkább az legyen.
És: ezt a procit keményen lehet húzni, de ebben nem vagyok szaki, a tuningos topikban biztos segítenek, simán megy 4GHz közelében! Nézz utána, használd egészséggel, aztán váltsál mindenben! Sajna, ez a jövő."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
membrandj
nagyúr
válasz Deer76 #60540 üzenetére
Ez nem az a topic..
Amúgy:
Táp : rövidek a kábelei, ennyi pénzért meg se éri.
CTG-500 vagy fsp hexa+ 500W. Hexa+ esetén 400W is jó.
4GB ram esetén nincs értelme a kit-nek.1.:
Asrock h81m-hds,asrock b85m, asrock b85m pro4. Giga b85m-hd3, b85m-d3h.
g3220
30k-ért pedig gtx 750 is van már.Mire lenne hazsnálva? Vga nélkül full hd filmezésre elég, játékra nem igazán, max ilyen 1024x 786-on kisebb játékokkal.
Fm2: Játékra nem erős, filmezésre túl erős.
A10 max akkor felel meg egy 250-nek, ha van mellette 2x4GB min 1866 mhz-es ram + komolyabb hűtés a procin és húzva van..Am3 vonal:
6300-tól éri meg, lap amit kinéztél nem jó, gyenge a tápellátása.Itt nincs integrált vga, tehát nincs olyan,hogy opcionális vga.. Ha nem raksz vga-t mellé, akkor nem fog működni.
Nagy problémák:
Nem írtad le 1x se,hogy mégis mire használnák..
Hitelre gépet miért vesztek? Alapból 10% kamat, illetve minden termék ára jó 10-20-30%-al drágább.
Kigurítod az ott 100k-ba kerülő gépet, ami máshol 80k, a hitel miatt a végén kifizetsz 110-et és már másnap, ahogy kihoztad ér az egész kb 70-et...Durván megszivattad magad.100-ból:
asrock h81m-hds ~12k
g3220 ~14k
1x4GB ddr3 ram ~11k
ezex 1TB wd blue ~ 15k
fsp hexa+ 400W ~11k
vaya ház ~ 9k
~72k, drágább árakkal lesz ez simán 80k.. Ez egy alap netezős, filmezős gép. Ha játszani akarnak, akkor még 250x 1GB ~ 25k kell hozzá,de akkor később még 4GB ram, proci csere stb-vel számoljanak.Ha van még kérdés, akkor ide gyere: [link]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
palfitom
félisten
válasz Deer76 #82344 üzenetére
Én nem értek egyet ricsi99 kollgával, hisz nem tudjuk mire használod a gépet, ha játszol, akkor mikkel játszol, és azt sem, hogy mit érzel kevésnek, s az miben nyilvánul meg...
Szóval lehet, hogy megéri...Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
nagyúr
-
ricsi99
addikt
válasz Deer76 #82351 üzenetére
Ha esetleg a lapod tudna mit kezdenni egy k -s procival akkor okés lenne egy i7 -k s proci ,de igy azért elég necces befeccelni annyi pénzt aztán vagy támogatja a játék vagy nem... ha igen akkor sem hiszem hogy egetrengető gyorsulás lenne.... talán itt 1-2 tagot meg tehetné ,hogy azokkal a játékokkal /programokkal csináljon egy röpke tesztet ,hogy dob e ott valamit a ht.
[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
misp19
csendes tag
válasz Deer76 #82344 üzenetére
Én most váltottam i5-3570-et i7-3770-re 10 ezer Ft ráfordítással. Az újabb játékok amiket eddig próbáltam, pl. BF1, BF5, AC, Tomb Raider, PUBG.. nagyon meghálálják a HT-t, vaj simán mikrolag nélkül futnak. Eddig is megvolt az egy korrekt avg. fps, de a 0.1%, 1% time elég alacsony volt és folyton 100%-on pörgött a proci.
-
misp19
csendes tag
válasz Deer76 #82419 üzenetére
Én is annyiért vettem, így legalább év végére biztosan kitoltam a konfigváltást. Ameddig az 1060-al elvagyok, addig fölöslegesnek érzem a Ryzen-re vagy Coffee-ra való váltást. Az új AMD procikra leszek kíváncsi, ha jól sikerülnek, akkor csere az egész 1060-al együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Zicokuka
senior tag
válasz Deer76 #83084 üzenetére
Hát a 3770(k) átlagban inkább 40 körül mozog, bár a mai napig jó proci de fene tudja.A Ddr4-et kivonjuk a kėpletből mert mondjuk ha megveszi az ember "cipelheti" más platformra drasztikusan nem drágább egy Am4. Okė azért a te esetedben is bőven zsebbe nyúlós story így gazdaságosabb egy 3770.Nehėz ár/teljesítményről beszėl i, Haswell I7-ről váltva Ryzenre azėrt ėrzem a többletet, bár inkább nem játék alatt, ha nem ha meló van De ez egyėni döntés hogy kell-e vagy nem.
-
kolopele
nagyúr
válasz Deer76 #88447 üzenetére
A HT kikapcsolása értelmetlen, főleg 4/8 - ig. 6 natív mag esetén már ki lehet éppen, de ott is csak akkor ha gyári a hűtő és ne melegedjen nagyon Viccet félretéve, a 6 mag szinte minden esetben elég, de ott is maradhat a HT nyugodtan, 4/8 - ig meg mondhatni kötelező játékoknál.
[ Szerkesztve ]
-
jimpo
senior tag
válasz Deer76 #99338 üzenetére
Az Ryzen 5 5600 és az Ryzen 5 5600X között ~2%, vagy még annyi sem. Árban olcsóbb a Ryzen 5 5600.
Én is azt vettem a Sapphire 5600XT mellé, jóval reszponzívabb és magasabb az FPS mint a Ryzen 5 2600 -al.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
jimpo
senior tag
válasz Deer76 #99347 üzenetére
Simán jó lett volna a non X is 7-8 ezerrel olcsóbban. Amit bele lehetett volna tolni egy jobb hűtőbe.
De aktív PBO-val elég meleg lesz abban a házban szerintem, még ha bírja is a hűtő. Főleg hogy még nincs 25+ fok a lakásban. Max majd visszaveszi az órajelet...#99348 4264adam
AZ MX4 szerintem is jobb lett volna... Az meg hogy könnyebben hűthetőek az igaz, de azok nem Boostoltak 4.4Ghz fölé is.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
jimpo
senior tag
válasz Deer76 #99373 üzenetére
Milyen házat vegyek? itt tessék érdeklődni!
Nekem egyébként csillámpóni mentes Phanteks P400A van, nagyon szellős én ajánlom.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest