- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz Lawboy #15354 üzenetére
Úgy már az E7200 jobb egy kicsivel, mert oda főleg az órajel számít, nem a cache.
Alapfeszes tuning csak belefér, és 3,2Ghz biztos kijön alapfeszen az E7200-ból.
A 3dmark-ot ne nagyon vegyétek figyelembe. Minden játéknak és felbontásnak megvan a maga processzor szükséglete. Nézz teszteket és számodra is világossá válik a helyzet.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz Lawboy #15356 üzenetére
Hát ha már 3,2Ghz fölé szeretnél menni, akkor nem ártana egy jó hűtő hozzá, de akkor már feszültséget is kell emelned. A CM Hyper TX2 nagyon jó hűtő, de nem PWM-es, tehát inkább CM Hyper TX3-at vagy AC Freezer 7 Pro-t javaslok, mert mindkettő PWM-s (az alaplap tudja szabályozni a venti fordulatszámát terheléstől függően).
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz Lawboy #15358 üzenetére
Auto-n sose hagyj feszt! Ez alapszabály a tuningban. Ha auto-n hagyod, akkor túlfeszelheti a lap a procit és elég komoly mértékben degradálódhat.
A többi meg már nem az én reszortom. Vándorolj át a procid topicjába: [link]megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
DEV_NULL
őstag
válasz Lawboy #15358 üzenetére
1. szerintem hanyagold a tx3at, ebben az ársávban a freezer7 pro a legjobb
2. auto fesszel ne tuningolj (néha irreálisan magas feszt is adhat a procidnak a lap), ha tuningolni akarsz ne sajnáld az időt rá, és teszteld ki mi az a legkisebb fesz. amit kér a procid ahhoz az órajelhez amin járatni akarod[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Lawboy #15850 üzenetére
Szerinted ennyien próbáltak ki E7200@3,5Ghz után alapon járatott Q8200-t GTA4-en? Erre a kérdésre nem fogsz senkitől se egyenes választ kapni, mert senki se tudja biztosra. De több, mint valószínű, hogy a Q8200 jobban muzsikálna GTA4-nél.
-
Májsztró
addikt
válasz Lawboy #15855 üzenetére
Amikor játszol , folyamatos a kép vagy szaggat ?
(#15856) Lacc88: Játékokban az Intel jobban muzsikál. Bár ott is sok helyen egálba van a Phenommal. De alap órajelen az Intel jobban hajt.
A vgakhoz , sztem egy új , modern vga-val pont úgy mennek a régebbi játékok ahogy kell ,hogy menjenek. Tehát ha veszel egy Ati radeon 4890-et , akkor nem fog egy Geforce 7300GT-n jobban menni a CS 1.6
[ Szerkesztve ]
-
Májsztró
addikt
válasz Lawboy #15863 üzenetére
Mit ír ? memória hibát ? Olyat nekem sose csinált. No mind1.
Hát ha szaggat akkor szaggat. Bár nem vagyok biztos benne ,hogy a proci miatt. Most néztem csak ,hogy 8800GTS-ed van. 8800GTS topikba kérdezted már ezt ? Hogy ott milyen beállításokkal játszanak ? Ott valszeg jobban hozzá tudnak lőni a témához.
(#15864) vzsryl : Ezek nem lesznek jók , a Q9550-hez
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Lawboy #16000 üzenetére
Szia!
Phenom II 710 vagy 720, amit sokan ismernek, és nagyon jó véleménnyel vannak rólunk. A 710 is jól húzható, de a 720 jobban, mivel Black Edition, tehát szorzózármentes.
A legolcsóbb SB710-es lap az Asrock 770DE+. Ebben is biztosan megy 3Ghz-et, még jóval többet is.
Minden AM3-as CPU-ban van DDR2-es és DDR3-as memóriavezérlő is, tehát nyugodtan veheted az AM2+-os 770DE+ és mehet a lapba DDR2-es memória.
Akkor megéri leváltani, ha sokat szeretnél GTA4-ezni, és nem kell sokat ráfizess.[ Szerkesztve ]
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz Lawboy #16003 üzenetére
Ma legalább 10x leírtam különböző topicokban (itt is), hogy a 770DE+-nak nem kell Bios frissítés egyik procihoz se jelenleg, mert az összeset támogatja a jelenlegi Bios-al. De ez csak a +-os verzióra igaz.
A sima PHenom-okat felejtsd el. Teljesítményükhöz képest sokat zabálnak, nagyon melegszenek, és nem túl jó a tuningpotenciáljuk.
A Phenom II 710 tökéletes választás.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
3800+
őstag
válasz Lawboy #16000 üzenetére
Hali! Igaz az hogy a Phenom II 550BE (Black Edition) procin is belehet kapcsolni még plusz 2 magot? A BE az a black edition rövidítés?. Ezt olvastam... ha igen akkor inkább azt veszem . Csak azt nehét megmondani melyikeknél lehet. Mert a példányszám meg minden kuki fontos
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
Gyuri27
félisten
válasz Lawboy #24431 üzenetére
Ha kell a pénz cserélj.
Ha nem akkor a 4 mag jobb mint a 2. Ha meg megy jobban is a proci 3200-3400 akkor meg pláne nem éri meg a 7xxx.
Az, hogy a q6600 és a 7xxx között mennyi a különbség más kérdés. Apróban szét kell nézni. Mondjuk ha a q6600 125w-s akkor kb reális.Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest