- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Bacusuz #13061 üzenetére
"olcsó minőségi pendrive, sd kártyára "
Ez a kettő eléggé üti egymást, mert minden veszett drága lett.
Amúgy meg nem ártana egy összeghatár, mekkora kapacitás stb.Én már leszoktam a kinti rendelésekről, mert annyival nem olcsóbb; egyre több a gagyi hamis cucc, garancia meg nuku.
Aztán meg mindenki azt vesz amit akar.Nekem ez lesz a következő: Silicon Power MS60 500GB USB 3.2 Gen 2
A Silicon Power M80-as kifutott (csak ma 10 webshopot kérdeztem meg, és sehol sincs, hiába van kint a weblapon), szóval kellett valami hasonló sebességű pendrive kinézetű SSD.
-
King Unique
titán
válasz
Bacusuz #11216 üzenetére
Ezt miért nem a tévéd topikjában kérdezed meg?
De amúgy, ha leosztod az FHD adás bitrátáját 8-cal, akkor max. pár / néhány MB/s jön ki, amit eleve nem sok. Annyit még egy nem túl acélos pendrive is tud. De itt nem is igazán ez a kérdés, hanem hogy mennyire jó választás egy pendrive ilyen célra. Köztudott, hogy a sok és az intenzív írást nem bírják annyira és hosszabb távon idő előtt tönkremehetnek emiatt. Nyilván nem 1-2 felvételtől, de ha tartósan ilyen célra lesz használva, akkor idővel esélyes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest