Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
Használt notebook-ot hol érdemes vásárolni ahol garanciával árulják?
-
hroberto
veterán
válasz
Tikakukac #135604 üzenetére
Részben egyetértek a mondandóddal, de az is érthető ha valaki abszolút alap dolgokra nem akar több százezres laptopot venni, és ódzkodik a használt cuccoktól. (Halkan jegyzem meg, én sem vennék ilyesmit használtam. Az már más lapra tartozik, hogy ebben az árban sem vennék laptopot.)
Engem megkért az illető hölgy, hogy segítsek neki ezügyben, ezért is tettem fel itt a kérdést, de úgy tűnik meddő próbálkozás volt. Mindenesetre köszi, hogy próbáltál segíteni!
Még egy utolsó kérdés: ha esetleg rá tudom beszélni, hogy szánjon rá valamivel több pénzt, melyik az a gép amibe már érdemes beruházni? -
-
hroberto
veterán
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - A napokban.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 100-110 ezer HUF
(3) Felhasználás? - főiskolás lánynak tanulás, office ilyesmi
(4) Ha játékra is használnád - nincs játék
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS - 14"-nál ne legyen nagyobb
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - Iskola miatt sokat lenne hordozva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) - nem lényeges
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD legyen mindenképp
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) -----
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) csak új, normális garanciával -
hroberto
veterán
Az Asus Zenbook-okról mik a tapasztalatok? Core M processzoros verziót nézegetek.
-
hroberto
veterán
Üdv!
A következő hetekben szeretnék egy laptopot vásárolni. Az igényeim a következők:
- a kijelzőméret 14" alatt legyen, és full HD felbontással kellene
- jó lenne a passzív hűtés
- mindenképp SSD legyen benne
- minél vékonyabb kialakítású gépet szeretnék
- 8 GByte RAM
- az ár olyan 200-230 között kellene, hogy maradjon.Köszönöm!
-
hroberto
veterán
Üdv Urak!
Sürgősen kellene egy laptop. Semmi komoly, mindössze egy autódiagnosztikai szoftvert kellene futtatnia.
120 000 HUF a maximálisan rászánt összeg, 15.6 a megfelelő méret. Viszont jogtiszta Windows 10 legyen rajta. Csak új jöhet számításba.
Köszönöm! -
hroberto
veterán
Üdv Urak!
Egy ismerősöm sok éves laptopja megadta magát, a javítás nem gazdaságos, így újat szeretne venni.
Mivel csak jóformán internetezésre használja, ezért 80 és 100 ezer HUF között lenne az az összeg amit rászán.
Ahogy nézegettem ebben az árban jóformán csak Celeron procis laptokokat lehet venni, esetleg AMD-t.
A 4G RAM alatt nem érdemes már venni azt gondolom, és nem kell rá előre telepített oprendszer sem.
Tanácsot szeretnék kérni ez ügyben, vagy a konkrét javaslatokat is megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest