- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
Sebaj Fóbiás #31952 üzenetére
Ár/érték arányban videókártya miatt rossz vétel lenne...
-
xSide
őstag
válasz
Atimester #30892 üzenetére
És hogy zajlott a gép vásárlás?
- hosszas utánaolvasás után
Regisztrálni kell a Laptopszalon oldalon?
- igen
Írásban vagy telefonon kell rendelni?
- kiválasztottam az oldalon (kedd 11:00), kosárba került, fizetés módja, lehetőségeket itt lehet megadni futár hozza vagy átvételi pont, telefonos egyeztetés (ők hívtak)
Amikor házhoz hozták, akkor kellett fizetni?
- így kértem (lehet bankkártyával fizetni rendelés leadásakor)
A számlát akkor írták amikor átvetted, vagy a futár már készen hozta?
- számla készen volt, belecsúsztatva a dobozba és érkezett (szerda 13:00) -
xSide
őstag
válasz
Chaser #30583 üzenetére
Pocok256 köszönöm a véleményed.
Chaser a +4GB Ram és +SSD bennem is felötlött természetesen, míg ide írtam több napja a netet bújtam mit érdemes és miért venni.
A kiszemeltekről olvastam jókat és rosszakat, főleg Acer vonalon és inkább a Lenovot választom a netes vélemények megoszlása miatt!
A videók szerkesztése gyorsaság szempontjából érint, szerintem egy laptopon a film nézése inkább a mobilitásról szól és nem a minőségről (arra ott a hdmi kimenet)...Ami nem egyértelmű a Lenovot érintően, a fülhallgató kimenet kombinált lenne a mikrofonnal és a kamera kis felbontás ellenére jól használható-e skype tekintetében?
Már csak egy olcsó beszerzési lehetőség kell Miskolcon
-
xSide
őstag
Az alábbiak szerint kérnék javaslatokat, a jelenlegi 10 éves, akkoriban méregdrágán vett és szervizt nem látott via/intel/nvidia pc helyett laptopot...
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban?
- 150.000(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt?
- 15,6, inkább matt, de a fényes sem akadály nagyobb betekintési szöggel(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)?
- videó és zene szerkesztés, office, filmnézés és most már játszanék is(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény?
- megbízhatóság és jó ár/érték arány(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred?
- ha jobb a konfig op nélkül, nem ragaszkodom hozzá(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége?
- HDD min 750, RAM min 4(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
- hdmi, d-sub, usb3, min. intel Core i3(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)
- Lenovo IdeaPad G580 59-366678]
- Acer Aspire V3-571G-33118G1TMA
- Samsung NP350E5X-S01HU
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest