Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Jó a kérdés. 820-as HP-ról hírlik, hogy elviekben elég kulturált lett.
Yeffy DJ: Itthon hipermarketes polcokon van, nem tudok olyanról, hogy forgalmazná bármilyen notis bolt. Itt az első gyanús. Kínais kasztnikkal mennek, hogy ez ilyen Quanta-Foxconn-kitudja gép-e, hát, esélyes. Kiindulva abból mi szopó van néha egy driverrel/alkatrésszel top3 szinten is, lehet nem ebbe dűtenék bele 400k+-t. Ha már nagyon akkor lassan majd lesz eGPU. De az mire elkezd rendesen terjengeni 1-2 év. De haladunk.
-
kistewe
tag
Szia,
110+Áfába belefér a Dell E6330 használtan , masfélév garival , a fennmaradó bruttó negyvenből kijon a HDD cseréje SSHD-ra , a WIN és még esetleg plusz gari is, és még akkor is benne leszel a 150 +áfába, természetesen névre szóló számlával....WIN 7-re ha jól tudom driverezhető 8.1-re nem tudom utána kell nézni.
uff stewe
-
Pontosítok: nem tudom, hogy az melyik Envy volt, de a srác mintha azt magyarázta volna, hogy egy msata ssd-t pattintott a hdd mellé, és azt cache-ként használja a gép. Szóval nem hibrid sshd volt benne, hanem msata ssd + hdd.
De ettől függetlenül szerintem az ilyen hibrid megoldások jelenthetik a jövőt a hordozható gépeknél, mivel az Envy-hez hasonló 13-14"-os (vagy kisebb), slim modellekben jellemzően nincs hely két háttértárolónak
-
Chaser
legenda
Mert ez egy cuki vékony asus gép, jól fűtő hw-rel. És ha bedöglik benne az alaplap izzadni fogsz mikor megtudod mennyi bele az új, használtat meg úgy se találsz. Ha igen azért mert széttört a gép atomjaira és az se lesz olcsó de legalább fél év múlva az is bedöglik. Ilyen értékű konzum gépet csak garival szabad venni.
-
runner 125
nagyúr
Mert ez egy egyébként is szörnyű anyaghasználatú Inspiron széria, mindemellett a legmegbízhatatlanabb is és egy törött kávás gépet sehogy nem lehet használni.
Ha, nincs több keret, mondj le a 17,3"-ról, és vegyél mondjuk egy G500-at. Később SSD-vel bármikor tudod bővíteni.
-
btudos
nagyúr
100 k-ból ne válogass, van két gép, játék nem igazán lesz rajtuk, üzemidő meg olyan amilyen, de ezek vannak:
Lenovo Ideapad B590
Fujitsu Lifebook A531/A512/AH502 (Ezek lényegében ugyanazok, csak átnevezgetéssel egybekötött minimális változtatással újítottak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest