- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
-
-
-
Farkassacred
őstag
válasz
KompÓth #162313 üzenetére
Szia. Jókat írnak a ryzenes hp probook gépekről nagyon is, de mi mint átlag felhasználók (nem tesztelők) nem hinném, hogy megéreznénk a különbséget ugyanabban az árkategóriában a két processzor között. Azt a masinát érdemes megvenni szerintem ami jobb árban van éppen.
Ha igényesebb programot futtatok, akkor így is úgy is a throttling fogja majd vissza a laptop teljesítményét.
-
Farkassacred
őstag
válasz
KompÓth #160031 üzenetére
Ennyire ellene vagy a használt/nagyjából új laptopoknak? Sokkal jobban járnál velük véleményem szerintem. Ha jó helyről/személytől veszed akkor:
Kapsz egy sokkal jobb vázú gépet, mint azok a műanyag csodák.
Lesz egy ezerszer megbízhatóbb szervizhálózatod, akár "házhozjövős" garival 2 évre.
Ezerszer szebb kijelzővel felszerelt gépet kaphatsz kézhez, mint újonnan.
Élmény lesz használni, sokkal kevesebb problémával szembesülsz majd az évek alatt, mint azoknál. -
Tikakukac
titán
válasz
KompÓth #160004 üzenetére
Komolyan veheted, mert akkuról jóval több korlát volt régen is, ma meg főleg. Van ahol jobban meg van húzva a fogyi/hőkeret, van ahol a gyártó picit többet enged, akkuról throttling jóval ritkább pont azért, mert ki van herélve a szorzótábla felső része rendesen, hogy jobb legyen az akkuidő.
-
Tikakukac
titán
válasz
KompÓth #159998 üzenetére
Latival vagyok közelebb, azok eddig mennek, dokkolóval voltak érdekes csaták, de úgy tűnik most már jók. Kopni fognak, az tuti.
Probook billzet szinten nekem továbbra is meh kategória, de nem lehet vele mit kezdeni ez ilyen, én mondjuk kb. sosem csíptem őket. Törve már volt 1, azt elég jól bírta. Töltési anomália volt párszor, de ez is megszűnt teljesen magától. Ez 13 és 14"-ra igaz.
Vostrot ejtettük, használtban Lati lett minden Vostro gondolatból. Nem bántuk meg.
-
Tikakukac
titán
válasz
KompÓth #159996 üzenetére
Mind 1 eresztés célpiacot tekintve. A thinkbookot szerintem hagyjuk is, az arcon köpése mindennek, amit egykoron egy thinkpad jelentett. De legalább sok évvel ezelőtt ezt már megírtam előre.
Az a baj ezekkel az ultra aktuális gépes kérdésekkel, hogy közöm nincs hozzájuk. Mire ezeket én képes leszek legalább 3 órát nyomkodni szerintem lesz szeptember. A korona agyonvágta az egész piacot és minden mást is, itthon meg aztán végleg.
Eggyel régebbi genes gépekről tudok csak beszámolót.
-
Farkassacred
őstag
válasz
KompÓth #159989 üzenetére
Sok különbség akkor még sincs köztük ahogy olvasgatom itt a tesztet róluk..
Mindkettőnél a kijelzőt említik meg, mint negatívum, mert csak 50%-os az sRGB lefedettség, de ez csak nézőpont kérdése, hogy fontos tényező e. Billentyűzetvilágítás mindkettőnél van, viszont a hp-ét még folyadék ellen is felkészítették. A váz az hasonló erősségű műanyag mindkettőnél, a fedélre panaszkodtak a dellnél, hogy lehetne jobban kiépített, erősebb felépítésű. A hp minden bizonnyal tovább fogja bírni a napot, mint a dell az is kiderült (akksi).
Belépő üzleti notebook mindkettő, tényleg nagyon hasonló tudással Hogy mi is kell belőlük pontosan neked, azt te tudod igazán.
Probook
Dell
Mindkettő az ajánlott kategóriában van, szigorúan csak akkor persze, ha használt üzleti nem jöhet szóba. -
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Trollok komolyan
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest