- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
jkhaul #85598 üzenetére
úgy látom nagyon egyszerű panelt cserélni benne, az ember otthon is megcsinálhatja 10 perc alatt. Van video is a műveletről
Amelyik nem jön le ennyire könnyen az meg végigtöri a patenteket, vagy már vissza sem megy rendesen. Volt ilyen is. És azt nem user cserélte hanem szervizes aki naponta pörgeti a kijelzőket.
Kérdésem az lenne, honnan és pontosan milyen ips panelt érdemes vennem, ami biztosan működne a géppel?
Gyári UHD panelt, és azt átállítani szép FHD-ra méretezéssel. És van FHD panel ezy mode így. Hogy más belemegy-e fogalmam sincs, ez már mély víz megint más kérdés, hogy mit kapsz. Mert a kici kínai meg angolok sem szeretnek ám olyan panelt küldeni ami jó és megfelelő.
Illetve ez nem jár garancia vesztéssel ha otthon csinálom?
Attól függ. Matrica ott szerintem nincs, ha bármit törsz vagy hajtasz akkor az éppen kiderülhet. Garizni csak gyári kijelzővel.
Ha igen, akkor van módja panelt cseréltetni, hogy maradjon gari?
Ha valaki bevállalja, akkor igen. Lenovo és Asus géptől félek mint a tűztől, pedig nem 1-2 IPS-es átépítésem volt már más gépekben.
Hova kell bevinnem?
Nem a Telemaxba ezt biztosan tudom
Normális kijelzővel nagyon kis pöpec gép lenne, eladni nem akarom.
Én 2 hónap alatt találtam IPS-t egy X220-ba. És értek hozzá, megvannak a források. Hogy neked hány munkaóra repülne bele fogalmam sincs. A legegyszerűbb a gép elad és normális kijelzővel vesz. Akkor megmarad az időd és lesz garid a kijelző felé is. 80k alatt biztosan nem úszod meg az átépítést azzal számolj. Ossz és szorozz tehát mivel jössz ki jobban. Én tudom.
-
válasz
jkhaul #82217 üzenetére
Szerintem ne ujat vegyel, hanem alfanal hasznaltat, ebben a kategoriaban sokkal jobban jarsz.
(#82219) minimumgame Van A544 (vagyis jelenleg mindenhol kifogyott), vagy feljebb probook 455, a lenovot ideapadnel rossz a gari, asus X szeria siman szar, N szeria pedig draga neked.
-
Khelben
nagyúr
válasz
jkhaul #82217 üzenetére
Dell E5440, ez a legolcsóbb 14-es gép, ami ajánlható. De attól a kijelzőtől ne várj sokat színhűség meg kontraszt terén. És persze matt.
-
Khelben
nagyúr
válasz
jkhaul #80998 üzenetére
Üzleti gépet kellene venned, ott viszont ritka madár a 14 alatti nagyfelbontású panel. 12,5 1366x768-ban van HP Elitebook 820. Vagy 14, fullhd, de csak i5 U cpu-val HP Elitebook 1040. Van még Zbook is i7, 14, fullhd, ez lenne az igazi munkagép, és ez is csak 1,6 kg.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest