Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Soybex #138997 üzenetére
Az még hagyján ( elnézést ez sem hagyján de ez van ) hogy engem hülyének nézel, de hogy mindenkit ? Ilyenkor érdekelne mi értelmét látod ( és nem vagy egyedül ez kb minden topikba rendszeres) hogy ekkora ordas hazugságot leir valaki csípőből.
Nyilván nekem meg az asztali régi gépem a 630 gt vel elfuttatja 4k ba is 200 fps el
Amúgy pont az, hogy nem throttleingol a gép, abszolút tartja még 1 óra után is a 60-70 fokot.
De tudod sajnos bárki utána tud nézni, hogy 950 m el hogyan fut. Nos legkisebb felbontáson, minimum és medium között. Szóval légyszi ne nézz mindenkit hülyének és hidd azt hogy mindent be tudsz kamuzni csipőből mert ez nagyon égő. -
zozy84
senior tag
válasz
Soybex #135839 üzenetére
Kitöltöttem már párszor
Volt már Fuji meg Asus meg minden féle.
Nem játékra kell. (Xbox One S-en játszok)
Olyan gépet szeretnék ami sok évig jó lesz. (nincsenek illúzióim, hogy lesz még egyszer olyan gépem mint a mostani 10 éves Sony Vaio-m amin még a gyári matricák vannak és se kopás se repedés nincs rajta és soha semmi baja nem voltcsak már 10 éves és már lassú a drágám)
Ezért keresek "tartós", jó minőségű laptopot.
Amit tudjon.: FHD, 8GB Ram, SSD (ha mellette van HDD nem baj de nem kell nagy tárhely, van NAS) i5,
optikai meghajtó nem kell, persze lehetőleg a legjobb kijelző legyen de nem biztos, hogy a 250k-ba bele fér az IPS de attól még jó lenne.
Átlag felhasználásra kell igazából plusz videó vágás (akció kamerás hobbi motoros videók többségében).
A belépő kategóriákat kerülni szeretném.
Pl. HP Pavilion-ból egy ugyan olyan konfiguráció 60-70k-val olcsóbb mint pl egy ProBook 450 G4. Biztos nem véletlenül.
Most valamiért a HP kattant be nekem ennyi. Előtte meg a Fuji csak azt nem nagyon lehet kapni meg kinézetre régebbinek néz ki mint a 10 éves Vaio-m.Szóval a lényeg, hogy megbízható , "atomvillanásálló" gyors laptopot szeretnék.
Nyilván most nincs +400eftom mint 10 éve a Vaio volt. Nem is várom ugyan azt. Most 250k a plafon. Ezért néztem ki a linkelt 450 G4-et. (ja és amit linkeltem azt nem annyiért tudom venni mint amennyiért a linkben szerepel)Ha van más alternatíva akkor ne tartsátok magatokban.
-
EasyLife
aktív tag
-
Murphys2
tag
-
Maximo88HUN
csendes tag
válasz
Soybex #112164 üzenetére
Az első játékra alkalmas gép, ami ajánlott és mérsékelten bírja a hordozást, az ASUS K501. (I3+950M mysoft)
Viszont ha újat szeretnél, és tényleg tudsz várni 3-4 hónapot, akkor gyere vissza nyáron, mert addig új modellek is jönnek, és pont az ASUS az a gyártó, aki gyorsan cserélgeti a modelljeit.
#112167 mellov
A bolt, amit linkeltél, nem ajánlott, szürke importtal tudja lenyomni az árait! MIndig legyen gyanús, ha a mezőnynél jóval olcsóbban tud árulni valamit egy bolt!A készülék, amit linkeltél TN panellel szerelt verzió. Pont emiatt nem lesz időtálló. A helyedben megnézném a Dell 7559-et, mert hasonló paraméterekkel bír, de a háza valamivel jobban bírja a strapát. És 2 csatornás a hűtési rendszere.
Azért nem szokták ajánlani az I7-es verziót, mert az általában 4 magos, lényegesen nagyobb fogyasztással bír, több hőt termel, ha elkezded nyúzni, túlmelegszik és a throttling miatt visszavesz a gép a teljesítményéből. Viszont akkor minek fizetnél az erősebb prociért, ha úgy sem tudja kihasználni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- EAFC 25
- Diablo II: Classic és Resurrected
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Getac S410 robusztus laptop 16GB RAM 1TB SSD Windows 10 Pro
- HP Elitebook 840 G6 - i5-8265U / 16GB RAM / 256GB SSD / 14" FullHD / Win 11
- Startech.com TB3DKDPMAWUE Thunderbolt 3 Dual-4K (PC & Mac) dokkoló - ÁRCSÖKKENTÉS!
- Startech.com TB3DKDPMAWUE Thunderbolt 3 Dual-4K (PC & Mac) dokkoló - ÁRCSÖKKENTÉS!
- bontatlan Lenovo Legion Pro 7 Gen 10 (16 240HZ OLED, 275HX, RTX 5090 24GB GDDR7, 32GB 6400MHZ DDR5)
- Garis Acer Aspire i3-115G4, 8 GB, SSD...
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest