- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Indiában szeretnek TV-zni
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
krob81 #163744 üzenetére
Mivel ebben a sztoriban én évekig benne voltam így elég sokáig elvagyunk.
Céginfón túl vagyok, kösz.
A kérdés, hogy ezek a nagyon pocsékul burkolt store reklámok miért kellenek ide. Vegyetek felületet, hirdessetek aprón, de ne ezt és ne így, mert a lóláb konkrétan kiesik az ablakon annyira kilóg. Kösz a megértést és igen, most már emlékszem, az előző is te voltál, amit tippre már a modik szedtek ki, mert mire odaértem már törölve lett.
wital: 1 kérdésért még nem fognak fejek hullani hajrá.
-
Tikakukac
titán
válasz
krob81 #163739 üzenetére
Memóriám kicsit lyukas, de nem véletlen neked sikerült az előző alkalommal is kis moderációt begyűjteni, mert mocsok mód átlátszóak ezek a belinkelések?
Most már viszont érdekelt a dolog. Ugye anno ez a név külön futott, bedőlt, megvette a szalon, ott egy ideig kvázi tükörben pörgött, de nem volt valós semmilyen része csak futottak garik, néha bejött 1-2 rendelés, de a bolt az ugye innen a józsef krt. alól repült, most bedőlt a szalon, annyira nem követtem ki markolta fel a neveket, de nem vitte a CHS ahogy sejtettem, hanem 2 külön cég nyelte be akkor.
Szalon maradt Pécsen a szokott helyen, tippre a F. sincs messze a kásától és Debrecenben gondolta valaki, hogy a store is megy tovább és akkor ez a nick az, aki próbálkozik pár gépet behúzni így a topikon keresztül.Nagyjából összeraktam a sztorit?
-
Toobee
veterán
válasz
krob81 #163572 üzenetére
HP Dokkolóból csak ezt látom. Ez jó minden Elitebookhoz?
-
laszlobak
tag
válasz
krob81 #88516 üzenetére
Ár - Érték arányban nincs ellenfele. - Ebben az árkategóriában erősebb procival, jobb házzal és billentyűzettel nincs gép. Akinek egy jó alapgép kell, (viszonylag) erős procival, és nincs + 15eFt-ja az A544-re, (meg még 15k -ja az SSD-s kivitelre,) - abszolút ajánlható.
-
-
redwhite78
aktív tag
válasz
krob81 #77297 üzenetére
A garanciakiterjesztésről pontos infókat hol olvashatok (mely típusokhoz, milyen áron, mennyi időre, milyen feltételekkel stb.) Van erről valamilyen hivatalos leírás? Esetleg tudnál linket adni?
Milyen gépek esetén és feltételekkel lehet helyszíni garit kapni, erre lehet-e bővíteni a sima szerviz garit stb? Ilyennek érdekelnének. Köszi előre is a választ! -
demars
addikt
válasz
krob81 #77297 üzenetére
Ma jött meg az A544... erről lemaradtam!
Amúgy jó gép, 4 óra használat után (telepítések, filmezés, netezés) alig tapasztalható melegedés.
Anyaga kissé túl műanyagos ( fedél főleg ), hajlik is talán. De ennyi pénzért ez jár.
Plusz pont, hogy drivereket adtak win7 hez és win8 hoz is. -
akela91
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest