- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagysz
tag
válasz
nagynorbi #171751 üzenetére
A Dellt ez konkrétan nem érdekli. Nyilván, ha a betett alkatrész megy tönkre, vagy a betett alkatrész miatt (pld. zárlat) megy tönkre a gép, akkor azt nem fogadják el. Mesélte a dell szervizes, hogy a +ram, +ssd-n már meg sem lepődnek régóta..de volt, hogy másik videokártya volt a gépben. Azt mondjuk erősen nézték..de nem érdekelte őket. Ja akkut is lehet persze cserélni náluk maszekba.
Szóval ez erősen gyártó függő. -
motifator
senior tag
válasz
nagynorbi #171751 üzenetére
Szerintem ez egy kicsit túl van misztifikálva. Lényeg, hogy tartsd meg a gyári SSD-t. Mondjuk nekem az utóbbi években csak Dell gépem volt, ami gyári garanciális, de az volt az első, hogy a gyári 256 GB meghajtót cseréltem nagyobbra, a benne lévő pedig ment "megőrzésre".
-
coco2
őstag
válasz
nagynorbi #171749 üzenetére
A híreket anno 2020 nyarán szereztem az Acer szervízéből. Dióhéjban: csak elfogadott műveleteket végezhetnek a termékkel.
A gyártó által jóváhagyott szervízek új eszközt rakhatnak a gépbe, és akkor arra az eszközre a saját garanciájuk érvényes, a laptop egyéb részeire pedig a gyártó garanciája. Pld eladják a laptopot 256gb ssd-vel, annak benne kell maradnia. Ha van második slot, rárakhatnak egy újabb ssd-t bővítésként a saját garanciájuk korlátaival. Ha az eredeti alkatrész tönkremegy, azt kicserélhetik ugyan olyanra a gyártó által biztosított alkatrészekből. De olyat nem tehetnek meg, hogy ha egy termékben eredetileg 256-os volt, azt cseréljék le terásra. Még akkor sem, ha az is a gyártó által jóváhagyott eszköz. MErt nincsen olyan művelet jogilag elfogadva.
Szép is lenne, ha barkácsolhatnál magadnak amilyen laptopot csak szeretnél, és nem 3x-osan túlárazott alkatrészek felhasználására lennél rákényszerítve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest