- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
nandow #147592 üzenetére
Frászt elfogadható. Első dolog amit a thinkpadra is most feldobtam az a tpfancontrol volt. A gyári profilokat szerintem random óvodások hegesztik fel, próbáltam már kitalálni mi alapján csinálhatnak néha fura dolgokat, nem jöttem még rá. Jobb esetben 1-2 BIOS frissítés után már csiszolnak rajta. Addig meg... marad ahogy van.
-
carrilboy
csendes tag
válasz
nandow #147578 üzenetére
Szia nekem az van i5-8250+igpu.
Monitorozom a hőfokokat,45 fokon van kb alapjáraton,de ha megdolgoztatom (pl video convert),akkor is 50 fok környékén marad.
Ez szerintem egy laptopnál oké.
Viszont a venti tényleg van hogy indokolatlanul felpörög.Ránézek a hőfokra,48 fok.Wtf?
Szóval igen,ezt csinálja, habár a hőmérséklet nem indokolja.
Gondoltam, valami fan controllert felrakok,azt beállítom manuálisan hogy mikor hogy menjen a venti. De még nem jutottam odáig.
Amúgy Linuxom is van,ott is ugyanez van,és a hőfokok is kb ugyanezek. -
Khelben
nagyúr
válasz
nandow #147290 üzenetére
Probook 450 is jó, főleg irodai felhazsnálásra jobb, mint az Acer. Viszont csak a fullhd kijelzősök ips panelesek, az meg már inkább 200k felett van. Az i3 is elég irodai programokra, hacsak nem millió soros excelekkel akarsz dolgozni. Dedikált vga csak játékhoz és más 3d-s dolgokhoz kell, minden másra elég az integrált.
-
Dhampir
félisten
válasz
nandow #147293 üzenetére
Az kérdés, hogy konkrétan hova viszik, ha telefonon lett lebeszélve. Kicsit régen, amikor még Windows Mobile-al kapcsolatban kértem részletes infót, akkor a telefonos supportnál rögtön egy mérnököt hívtak oda, akivel értekezhettem, de az még mobilos területen történt.
Az utóbbi évek szériájából csak a G4-ről van tapasztalatom, azok esetében egynél a gyakorlatban tapasztaltam friss gépnél, de olvastam is gyakrabban előforduló hibás darabokról.
Viszont általában minden műszaki cikk esetében a fórumokon a negatív tapasztalatokat mintha gyakrabban írnák meg, mint a pozitívakat. Pozitív esetében meg néha leoltják a tulajt, mert a saját gépét túldicsérte, ilyen is előfordulhat.
Imigyen marad a megtapasztalás élménye, hátha minél több pozitív beszámolót hallok, hallunk vissza a G5-ről is.
-
Dhampir
félisten
válasz
nandow #147290 üzenetére
Érdemes lehet beleolvasni a HP notebook topikba, egyik fórumtársunknak szinte olyan gondjai akadtak, mint amiért a Lenovo Ideapad szervizét szokták szidni.
-
Khelben
nagyúr
válasz
nandow #147213 üzenetére
Acer Aspire 5 van 170k körül fullhd ips-sel, 200-ba belefér egy ssd is, érdemesebb külön megvenni és beletenni.
(#147214) Urachus : röviden: HP Probook = Acer Swift 3 >> Pavilion. Én a Probookot venném, mert jobb a billentyűzete, mint a Swift3-nak, de ki kell próbálni élőben.
(#147215) ZavaBalazs : a fent említett HP Probook 450. De ebben az árkategóriában a színhelyességről eléggé le kell mondani, tehát profi felhasználásra alkalmatlanok ezek az ips panelek.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest