Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz
half333 #146924 üzenetére
Ha van egy kis szerencséd és a BIOS-ban támogatott a funkció és csak el van rejtve a felhasználó elől akkor ha kotorsz a gépedhez egy unlock-olt BIOS-t akkor azzal TALÁN menni fog. Billentyűzetről gépet bekapcsolni már 15 éve is lehetett (sőt, ha jól emlékszem az ASUS M2N-E alaplapom annó még azt is támogatta, hogy csak úgy lehessen bekapcsolni a gépet ha kikapcsolt állapotban beírok egy jelszót), csak manapság vagy nem implementálják a funkciót, vagy jól elrejtik a felhasználó elől.
A notebookok BIOS-a általában egy erősen lekorlátozott verzió szokott lenni, hogy a felhasználó ne piszkálhasson olyan dolgokat mint például a ventilátor vezérlés, CPU magfeszültség, stb. Nem írtad milyen gépről van szó, de én rákeresnék az "unlocked BIOS" kulcsszóra, hátha találsz hozzá és kis szerencsével be tudod kapcsolni a funkciót. Viszont azt tudd, hogy ezek nem sima EXE fájlok általában és ha valamit elrontasz, vagy inkompatibilis BIOS-t teszel a cuccra akkor könnyen kukás a gép, de legalábbis forrasztás nélkül nem nagyon javítható. Szóval csak óvatosan.
-
Tikakukac
titán
válasz
half333 #146922 üzenetére
Elég sok mód van rá, de amit te keresel az elég ritka beállítás egyes gépek biosában, amiket én már évek óta nem láttam vagy LAN vagy egyéb eszközről esetleg.
Sokat elmondd, hogy én mikor ilyesmit csináltam a bekapcs gombot áthidaltam és nekem EC kari helyén volt mikrokapcsoló besüllyesztve
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest