- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz
ronson #94410 üzenetére
Ha tudod, hogy nem esne szét akkor meg kell venni, ilyen egyszerű. Addig amíg nem az én pénzem és időm megy el hulladék gépek garizására/használatára/bármijére nincs nagy bajom
FHD kijelzővel ennyiért újban semmit. Ha nem fura, hogy csak ilyenek vannak ebben a kategóriában akkor nem tudok mit tenni. Nem viccből annyi a többi hasonló paraméteres noti, ingyér ebéd nincs.
-
Tikakukac
titán
válasz
ronson #94358 üzenetére
Mások gari nyűgjei nem tántorítanak el, mert ettől jóval pozitívabb ember vagyok.
Komolyan, ha nem szeretném az aláírásomat beraknám.
Irigyellek. Egyfelől, mert úgy szaladsz boldogan a vasvillába, mint mások átvenni a lottó ötöst, másrészről pedig mert még mindig hiszel olyan mesékben, hogy pozitív energiákat sugározva lehet alkatrészeket létrehozni a semmiből és csodagépeket venni fillérekből.
Komoly dolgok ezek na, de ha működik az életed így is, hajrá én bátorítalak. A valóság mondjuk nem leginkább nem ilyen.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ronson #94358 üzenetére
Mások gari nyűgjei nem tántorítanak el, mert ettől jóval pozitívabb ember vagyok.
Akkor hajrá meg kell venni, kell a saját tapasztalat is.
Mivel olyan igényed van amit papíron más gép nem fog kielégíteni így nincs mit tenni, ezek maradtak.A fullHD kijelző az amiből, nem tudok engedni, mert nem tudom elfogadni azt, 2015-ben már a mobilok felbontása is nagyobb, mint az 1366-os hányadéknak.
Ja a csúcskategóriás telóknak max, amúgy meg ha ott is a belépő alsó részét nézzük, mint most te a noti esetében akkor azoknál a telóknál is a 800*480 a standard még.
Ja ami kimaradt.. azért bízz abban, hogy nem futsz majd bele olyanba aminél a 15,6-on FHD szintén "hányadék" lesz a rossz skálázottság miatt -
ronson
őstag
válasz
ronson #94337 üzenetére
Rosszul írtam az előbb. Na szóval ezek lennének:
Lenovo B50 70 laptop
• Lenovo • Intel Core i3 • 4005U • 4GB • 1TB • 15.6 • 1920 x 1080 • FULL HD LED / matt • HD Graphics 4400 • DOS • 2 év • Fekete
Lenovo Z50 75 laptop
• Lenovo • AMD • FX-7500 • 4GB • 1TB • 15.6 • 1920 x 1080 • Full HD LED / fényes • Radeon R7 • DOS • 2 év • Fekete
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest