- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
tomi5244 #170813 üzenetére
Az ExpertBookot nem ismerem. Mostanában több laptopnak is ilyen a kialakítása, de vannak még hagyományos formák is. Általában a hűtőrács olyan helyen található, ahol a meleg levegő azon a ponton a kijelzőre áramlik rá, nemcsak az "alábukó" kijelzőknél.
Tetszik, hogy 1x VGA Port (D-Sub) is található rajta, ha ki tudod azt is használni.
-
Kbali
nagyúr
válasz
tomi5244 #170802 üzenetére
Huawei esetén érdemes csekkolni, hogy a billentyűzete magyar-e a konkrét típusnak. Ugyanis pl. a Telekomnál kapható verzió nem magyar billentyűzetes.
Expertbook: én venném, de biztosan nem használnám ölben. Legfeljebb valami ölbe rakható kis asztalon vagy notebook pánán, aminek kemény a teteje. -
Dhampir
félisten
válasz
tomi5244 #170802 üzenetére
Még egy megoldás lehet, hogy ebben az esetben Huawei helyett egy másik gyártó laptopját választod, amiben legalább egy 11. generációs Tiger Lake processzor "dorombol".
Érdemes olyan laptopot választani, ami várhatóan szervizben és driver támogatásban pár évig derekasan helyt fog állni.
Olcsóbb áron az új gépek között műanyag borításúak kaphatóak, de műanyag és műanyag között is akad némi különbség.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
tomi5244 #170798 üzenetére
Az Árukereső szerint jelenleg egy külföldi hátterű boltban érhető el a téged érdeklő típus.
Még nagyon az év elején járunk, de érdemes lesz figyelni a kapcsolódó híreket. Esetleg a Huawei ügyfélszolgálatától is meg lehet kérdezni, hátha érdemi válasszal tudnak szolgálni.
Pillanatnyilag gyors keresésem alapján a Huawei nemzetközi oldalán látható többek között a MateBook 16 és a MateBook D 16, melyekben a kijelző mérete 16".
Azonban ezeket a modelleket AMD Ryzen processzorral vértezték fel.A honlap alapján Európában Németországban rendelhető a Huawei MateBook 16.
A Huawei MateBook D 16 Európában Franciaországban és Lengyelországban érhető el.
-
Tikakukac
titán
válasz
tomi5244 #133609 üzenetére
Ez pontosan az is, csak kicsit kitömték túlárazott hardverrel. Ettől még ez egy belépő gép marad, ha 10 PR-es is szajkózza a baromságokat. Az a baj, hogy mint ennél is, a hardver úgy megdobja a gép árát, hogy veszélyesen közel kerül a kategóriával jobb gépekhez vagy el is éri azt. Rengeteg, tényleg vagy 1 tucat notit kell most vennem/felkészítenem az ismeretségi körben suli/migráncskodás/költözés trió miatt és mindig oda jutunk, hogy 190k-ban nem veszünk belépős gépet, necces házzal és közepesen gagyi hardverrel, mikor 20-25k rádobással irreálisan sokat kapsz: IPS-t, rendes házat, 2 emelettel jobb vidkarit. És ez utólag sem hozható be, főleg nem pótolható. Nagyon mélyen megéri, ha nem éppen villanyszámlára kell a pénz.
Szabix01: 8570W-t megúszod kevesebből is. 5 éves Pro-kat, ebayről megvenni tökös dolog. A gép árával vetekszik egy kijelző vagy alaplapcsere. És előfordulnak sajnos. Jó, oké, ha fanboy olvassa akkor nem. De azért csak sikerült gyári visszahívást is intézni kijelzőkre meg alaplapokra később. Khm.
-
Chaser
legenda
válasz
tomi5244 #133607 üzenetére
Full belepo, hw nem rossz, maga a kasztni viszont csak vallalhato, ugyanezt dobaljak a 100es verzioba is, hidd el amiben minosegi kasztni van annak nem 100e az indulo ara hanem inkabb 250tol felfele.
Ips olcso hpban talan nehan, pavilion szeriaban van/volt 200e alatt. -
Tikakukac
titán
válasz
tomi5244 #133602 üzenetére
Haha, azért ők sem bolondok, hogy bezuhintsák az IPS piacot. SVA - Standard Viewing Angle, ott van a kódra kikeresve is a HP-nál. Edigi csak azt csinálja amit szokott: szopat. Egyszerű ledes pilácsokat vettem, egy színhőmérséklet is magas volt nekik. Ennyiért biztosan nem vennék full belépő gépet kevés extrával drágítva.
-
HGTimber
tag
válasz
tomi5244 #119280 üzenetére
Sikerült visszavinnem. Nagyon rendesek voltak. Mivel azonnali cserére nem volt lehetőség, ezért visszaadták a pénzt (bankkártyára). Igen, pontosan ugyan azt vettem én is (HP 250 G5 W4Q07EA). Én is nem rég jöttem ki a boltból, nekem is mondták, hogy most kaptak egy raklappal ebből a típusból, de jelenleg még nem értékesíthető, mert nincs készletre véve. Úgyhogy rendelek még egyet
.
Olyat szürkét kaptam ami a képeken van, nem a teljesen feketét. Szerintem a műanyagok minősége rendben van, nagyon mutatós készülék, pozitívum pl. a Caps Lock billentyű visszajelzője (szerintem ez ritka). A kijelzőjét nem nagyon tudtam megcsodálni, mert a Windows-ig nem jutottam el, mert bekapcsolás után ott virított egy piros pixel.
Igen, a speckó alapján igen jó gép, egyelőre én sem találtam jobb alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest