-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
jegenye77 #111901 üzenetére
Általában nagyon könnyen le lehet gyilkolni a piacot, mert valamit mindig becsempésznek egy sorozatba, ha mást nem, akkor az elődből 1-2 belső részt ami meg ha már 1 év után szemét akkor kapufa.
HP is ugyanúgy gyárt szemetet meg jót, mint mindenki más. Csak DV. Ennyit dobj be szervizesnek/értékesítőnek/bárkinek aki iparban van. Igencsak elkezd verejtékezni. Nekem is volt, na ott aztán minden volt.
Konkrét legújabb Pavit nem ismerem, az biztos, hogy a fehéret ha megfogja valami nem szeded le, plusz szerintem a legkeményebb billzetük van a piacon, szinte tabletesen fájtak az ujjaim az előzőtől, igaz én csapkodós TP billzeten gépelek írok asztalin. Harmadik a ventihang legtöbb esetben profillal együtt.
Ezek, főleg ha nem végtelen a pénzed kompromisszumról szólnak, mondhat bármit a reklám, csoda nincs. Én végtelen pénzből sem találok magamnak 3éve gépet. Pedig sok igényem nincs, ez van
-
QwErTy42
addikt
válasz
jegenye77 #111663 üzenetére
Ezt már korábban is leírtam (#111549) QwErTy42 de gondolom elkerülte a figyelmed:
"
* : Azért nincs értelme az "Ez a gép jó?", "Ez a gép megéri?" jellegű kérdéseknek, mert egyrészt az összefoglaló kitöltése nélkül nem tudjuk, hogy mi éri meg és mi a jó neked.Másrészt pedig a tanácsokat adók ismerik a piacot, egy adott igényre az összes szóba jöhető gépet meg fogják nevezni. Felesleges linkelni a többit, mert azokat senki nem fogja ajánlani."
-
-
Khelben
nagyúr
válasz
jegenye77 #111267 üzenetére
A 160k duplájából kapnál kb. olyan gépet, ami a mostani asztalid teljesítményét nyújtja. 160-ból játékra nem tudunk gépet ajánlani, ott a belépő szint az Asus K501, ami olyan 180-200 körül kapható.
(#111266) Zozz95 : HP 8460p, a maradék pénzből egy ssd. Ha kisebb kell, akkor HP 2560p, de itt a felbontás szerintem már problémás lesz programozáshoz.
-
pixxon
tag
válasz
jegenye77 #39505 üzenetére
Nem tudom, melyik CODok, de a Black Ops 2-höz is elég lesz nVidia oldalról GT 635M, AMD oldalról pedig a HD 7670M.
Ha csak játékra van, akkor prociból elég az i3 is. (Laptopban az i5 is csak 2 magos, egyetlen különbség az i3hoz képest a turbo)Pocok256: értem én, de az sem lenne jó, ha valaki ezt olvasva megörülne, hogy HD 4000 is elég, aztán csalódjon mikor kipróbálja. Minimumba lassan azt írnak amit akarnak, feltételnek csak DirectX meg Pixel Shader verziószám, többi lényegtelen, már 2 fps is futásnak számít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest