- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CARNIVAL #176143 üzenetére
Nem írtam olyat, hogy élből alkalmatlan játékra bármelyik is nézd meg újra az előző válaszom.
A tapasztalataim:
Volt Acer Aspire 5-öm is (i5 8250u + Gef Mx150): 1 hőcső, 1 venit. AC Black Flaget próbáltam ki rajta. Nyilván nem maxoltam a beállításokat mert az sok lett volna neki. Full HD low-on lehetett játszani rajta kb 25- 30 fps-el. A ventinek olyan hangja volt mint mikor mellőled akar felszállni egy helikopter. Hőfok nem vészes, de hosszú távon nem képes kordában tartani a hőmérsékletet és majd jön a lagg. Magyarul: 1 venti + 1 hőcső = nagyon hangos hűtés terhelés alatt és visszaeső teljesítmény.
Kijelző: Legalapabb, leggagyibb FullHD IPS panel. Lenovo G510 fényes TN paneljához viszonyítva ultramarhajó kategória, Gamer laptophoz viszonyítva fikagagyi sohanevegyélilyetmertmeghalsz.Volt Dell G15-öm is (11400H + RTX3050): Az is tudott hangosabb lenni de abba nyilván 2 venti és több hőcső van a bika hardver miatt. Azért az jóval hűvösebb volt. Kijlező 120Hz, másabb volt az Acerhez viszonyítva a színe, nekem az Acer-é jobban bejött.
Költői kérdés: Tényleg szükséges a 100% Adobe SRGB?
Az általad feltett kérdésekre csak az tudna számodra megfelelően válaszolni aki rendelkezik az általad felsorolt laptopokkal és pont játszik mindegyiken, ezáltal rendelkezne a megfelelő tapasztalattal. Nem tudom itt Ph-n van-e ilyen user, ha olvassa ezt a topikot reméljük segíteni fog.
De hagyjuk is, nem akarlak meggyőzni, hiszen ahogy olvasom első laptopod lesz és hiszel a teszteknek. Vedd azt ami neked jobban tetszik, aztán egy pár laptop múlva majd megtanulod a saját pénzeden.
-
-
válasz
CARNIVAL #176139 üzenetére
Acer Aspire sorozat max multimédiás, a hűtése sem arra van teervezve, hogy játszon az ember órákat max 1-2 indie játékkal fél-1 órát. Dell inspiron sem, az aspire Vero az újrahasznosított anyagokból készült lapos. Ezek mind-mind gyengébb hűtést és multimédiára alkalmas videókártyát kapnak max.
Ilyen felhasználásra és hardveres elképzeléssel a felsorolt típusok nem lesznek jók és a keret is alacsony. Ha játszani szeretnél javaslom ezeket a szériákat nézd meg magyar boltokban:
- Lenovo Legion
- Dell G15
- ASUS ROGHa a keretösszeg a max amit nem tudsz feljebb pumpolni akkor pedig használt a Hardveraprorl, de ott se dőlj be a "KisGamer" kifejezésnek, mert olyan nem létezik, csak vevőcsalogató.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
CARNIVAL #175663 üzenetére
Szia,
Ryzen5-5500U egy nagyon jó proci, extrém takarékos is tud lenni, és relatív erős is. Keress olyan Acert, amiben az U-s proci mellé egy GTX1650 is társul, azzal már konfortosabban tudsz játszani.Driverelésben nem értünk egyet, szerintem Intellel sokkal könnyebb az élet. Intel Driver & Support Assistant programnak (Intel DSA) nincs párja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- World of Tanks - MMO
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest