- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madamka3
csendes tag
-
Gooffancs
tag
válasz
Tikakukac #6234 üzenetére
Ár: 100-130 eFt
Felhasználás: Net, filmnézés, néha videóvágás (nyaralás, HD)
Anyaghasználat minnél jobb, lehetőleg matt kijelző...
IGP 3000 bőven elég. Egy régi Clevo-t cserélnének le vele (mert ráz, meg fejlődik a technika)Én Fujitsu a531-t ajánlottam nekik, csak nem hisznek nekem... B815 van csak ebben az árban benne...
-
Neck
veterán
válasz
Tikakukac #6228 üzenetére
Jaja, ezért fogom felhívni a Computer Imperiumot, ha megesküdnek rá hogy van benne, akkor meg felhívom a Laptopszalont hogy az övékében biztos nincs-e
Amiért gyanakszom, hogy eltér a konfig, mert a BT mint eltérésen kívül az USBt is másképp írják, valamint a Computer Imperiumnál van GB LAN, míg a Laptopszalonosba 10/100-ast írnak.Ha a lufik fontosak, akkor itt van a lányoknak ez
-
Neck
veterán
válasz
Tikakukac #6223 üzenetére
Igazad is van, én fel is voltam erre készülve, azonban így tényleg nem lehet tudni, hogy elírás vagy config difi. Ez a legbosszantóbb. Ha tudnám hogy mindenhol biztosan helyesen van kitöltve a weblap, máris tudnám hol vegyem meg. Ráadásul még nekem kell telefonálgatnom az elírásaik miatt, persze vasárnap még csak ÜFSZ sincs.
-
Borote
addikt
válasz
Tikakukac #6097 üzenetére
És arra is rá kellett jönnöm, hogy azonos felbontás (SXGA+) mellett 15" és 12" között használat szempontjából szerintem igazán nincs nagy különbség. Kevésbé látszanak a pixelek, viszont számomra semmit sem rontott a használhatóságon. Az már más kérdés, hogy nekem azért jó a szemem
-
Neck
veterán
válasz
Tikakukac #5994 üzenetére
Az cool
Csak azért néztem, mert +4GB RAM-ért 6990FT-ot kérnek, az lehet még nem ártana beleA pagefile-okat ki lehet lőni
Még egy kérdés, ahol nincs kiírva, hogy van benne WiFi, attól gondolom még van benne nem?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Tikakukac #5618 üzenetére
Amúgy vicces ez a "netbook" elnevezés ugyanis inkább ugrok fejest a Balaton déli partján a molóról mint sem, hogy egy netbook-ról metezzek
A Tablet 100x jobb!Amúgy a netbook kategóriát a CPU és a méret határozza meg. Az én definícióm szerint a netbook az olyan lassú CPU és az olyan kicsi kijelző összessége mely alkalmas arra, hogy spyduckot felidegesítse. De legalább "kici és olcó"
-
-
fracture333
aktív tag
válasz
Tikakukac #5452 üzenetére
Full HD, lehetőleg 14+" monitor méret, lehessen rajta gyorsan netezni, ne kelljen fél órát várni mire behoz egy oldalt, és lehetőleg legyen 2-3 kiló alatt a súlya. ha valaki tud mondani ugyanilyen gépet csak kisebb monitorral, azt is meghallgatom. max 75k-t fizetnék érte, lehet használt is garival.
-
Borote
addikt
válasz
Tikakukac #5548 üzenetére
Én meg inkább az i3-t
ízlések és pofonok. Persze ott van még az eltérő HDD is, az árban azért jelentős különbség lenne...
Ezt azért érdemes kitapasztalni, hogy kinek mekkora teljesítményű processzor kell.(#5546) GribMate: nézheted úgy is, hogy dupla akkorák a balra-jobbra nyilak
Mert sok gépen ugyanekkorák a fel-le gombok
-
pitzburg
csendes tag
válasz
Tikakukac #5483 üzenetére
Oké, most megnéztem az oprendszerrel mennyi, az + 35K a G580GH esetében. Így már közelítenek árban
Nem játszanék rajta, de azért napi szinten nyúzom, elég sokat. Ezen dolgoznék, és tényleg az a fontos, hogy tartós legyen. Eddig mindig azt gondoltam, hogy a hardver rész mennyire fontos, én is hajlottam a Dell5110-re, de aztán pont a te vicces műved tántorított el tőle.
Ahogy olvasom, azért már szempontok alapján ajánlotok mindig. Nálam pl Laptopok terén egy Samsung szóba sem jöhetett volna, és láttam, hogy abból is volt már amit ajánlottatok másnak. Nem egyszerű na. -
pitzburg
csendes tag
válasz
Tikakukac #5479 üzenetére
Igaz
A linkeléssel mindig gondban vagyok
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/HP_ProBook_4535s_AMD_A-Series_A6-3420M_4GB_750GB_AMD_Windows_7_Ezust_HPQ_B0X80EA_TC_3778.htm#muszaki_adatok
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Lenovo_IdeaPad_G580GH_Intel_Pentium_Dual_Core_B960_4GB_500GB_NVIDIA_DOS_Sotetbarna_LEN_59-336132_4267.htm
-
Atikusz
senior tag
válasz
Tikakukac #5365 üzenetére
A méret nagyon fontos, ez a 11.6"-os gép már-már tökéletes, árban max. 120e, használtat meg semmiképp nem szeretnék venni. Akksi idő 4-5 óra, de a TP Edge-k tudnak annyit. Tehát igazából már nem ezek a kérdések, hanem a fentiek, amiket írtam, mert azok a megválaszolatlan kérdések miatt nem tudok még dönteni a kettő között. És mindenképp a kettő közül fogom megvenni valamelyiket, tehát más gyártó alternatívái nem jöhetnek szóba.
-
Bandris80
csendes tag
válasz
Tikakukac #5357 üzenetére
Igazából lövésem sincs,hogy mi a különbség a 2 és 4 magos gépek között hétköznapi használat mellett.
Az asztali gépemben is AMD proci van és teljesen meg vagyok vele elégedve,bár már 7-8 éves lehet.
Igazából szerintem elég lenne az A4-es is,csak ahhoz pluszban a Win7-et is meg kellene venni és árban már pont itt tartanék.
A vásárlást szeptember elejére tervezem,mert addigra lesz meg a teljes vételár.A hitelt ugyanis hülyeségnek tartom műszaki cikkeknél.Már meg is tapogattam párszor és elég meggyőző jelenség. Bár az eddigi tapasztalatom notik terén a nullával vetekszik,de baromi kritikus szemmel tudok tekinteni dolgokra ekkora összeg kiadása esetén.
-
Declare
őstag
-
Abry
tag
válasz
Tikakukac #5258 üzenetére
Igazából a kérdés, az hogy mennyire lehet ezeken rajzolgatni, mennyire pontos (logókat, arculatot tervez, amihez ugye szabadkézzel rajzolna)? Sokat hurcolászná a gépet, ezért ugye az asztali nem játszik. Igazából utólag átgondolva lehet jobb lenne neki egy noti + rajzpad (nem tudom ennek mi a pontos neve
), csak ha ezek a tabletek is elég pontosak, akkor már jobb ha egyben van, mint hogy külön hurcolássza a padot. Nem nagyon volt még a kezemben ilyen tablet gép, videókat ugyan nézegettem, de igazából egyikből se nagyon derült ki számomra, hogy mennyire használható.
-
Abry
tag
válasz
Tikakukac #5095 üzenetére
Igen, kell a munkájához, mindenképpen tabletest szeretne. Még néztem most neki a Fujitsu Lifebook T901-et, elvileg az is tabletes, de egy leheletnyivel drágább. Bár én személy szerint inkább bízok a Lenovo-ban (természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ez a Fujitsu nem az a Fujitsu-Siemens...).
-
miklos0308
tag
válasz
Tikakukac #5235 üzenetére
Értem igen ám, remek gép
de a fehér szín mit gondoltok mennyire időtálló, mennyivel kényesebb mint egy fekete vagy szürke? egyébként ezutóbbi 2 szín azért drágább mert i5-el van szerelve, ellenben a fehérrel, amiben i3 ketyeg. És sajnos i3-as verzióból csak fehéret találok
-
-
Monyos
aktív tag
válasz
Tikakukac #5163 üzenetére
Eddig vas megyére szűkítettem a keresést, mert a laptop nem az enyém lesz, egy ismerősöm kért meg, hogy keressek neki 60.000 forint körül jó állapotban lévő, használt notebookot.
Féltem messziről hozatni neki, mindenképp személyesen akartam ellenőrizni VÁSÁRLÁS ELŐTT, amit aztán a kezébe adhatok és így azt kapja amit kért.
De hogyha azt mondjátok , bízhatok alfa156 gépeiben , akkor nyugodt szívvel vásárolnék tőle.
-
Watto1991
senior tag
válasz
Tikakukac #5161 üzenetére
Jaaaa félreértettetek
A Toshiba PORTÉGÉ-s érdeklődésem teljesen különálló volt. Csak érdekelt, hogy mi a véleményetek a szériáról. Nagyon jól összerakott, minőségi gépnek tűnik.
(Hogyha elvetném a játék lehetőségét, még lehet, hogy ilyet is vennék..persze ha nem hulladék mint az Inspiron meg a Siemens sorozat)
Az Y580-nnal szemezgetek most még, és onnan merült fel az i7-es kérdésem.. hogyha az asztali gépet akarnám felváltani és hosszabb időre tervezek, később felmerülne-e a limit (még jó CPU de gyenge VGA).. vagy elég lesz-e az i5 később is..
Bocsánat, félreérthető volt.
-
válasz
Tikakukac #5095 üzenetére
nekem is vannak előítéleteim
pl MSI-vel szemben egyszer vettem, de soha többet ... Iskola példája volt a túlmelegedésnek és iskola példája volt a rendszeres szervíz látogatásnak ... (1 év alatt 2x volt szervízben ... persze 1 év gari volt akkoriban rá és fél évvel a gari után végleg elhalálozott...)
-
-
Borote
addikt
válasz
Tikakukac #5066 üzenetére
A Lenovoknak még consumer szériában is príma a billentyűzetük, én nagyon meg voltam elégedve az Y570-nel. Mondjuk az más kérdés, hogy erre azért egy ThinkPad rátesz még egykét lapáttal
Mikó' volt a GT630M csúcskategóriás?
Már GT435M korában sem volt éppen csúcskategóriás
Mondjuk megjelenése előtt még lehetett volna -
Tikakukac
titán
válasz
Tikakukac #5060 üzenetére
Javítom is magam, egyből. Ebben a 4500-as grafikára épülő kisebbik grafikus rész van, már jóval jobb teljesítménnyel, de azért messze a mostani HD4000-től.
Maga a gép meg már 2 generációval régebbi, szerintem kuka az egész és vegyél A532-t, IB procival és akkor mindenki örül és tisztában van a dolgokkal.DNSx: 10 ujjas vakon pötyögés nekem 2 fajta notin ment eddig: Thinkpad, Elitebook. A saját HP-m is mindig elmászik egy kicsit, bár az már sok éve velem van. Én várnék valami rendesebb üzleti kategos gépre az alsóbb házból. A játék meg ugye rákfene, ha megér egy rosszabb bill, ház, zsanér egyebek egy kis videokártyát, akkor legyen, de használni ezerszer jobb az üzleti gépeket.
Borote: Csúcskategóriás volt. Valamikor.
-
-
huskydog17
addikt
válasz
Tikakukac #5034 üzenetére
Nos, amennyire ismerem a célszemészt, szerintem mindenre. Na persze játék téren nem kell olyan nagy nevekre gondolni. Itt egy TR:A vagy Sims 3 kategória a lényeg. Multimédia nagyon fontos, de itt már a legtöbb IGP is jól teljesít. Azért szeretnék grafikában erősebbet, hogy még inkább időtállóbb legyen.
-
esperanza01
csendes tag
válasz
Tikakukac #4881 üzenetére
Köszi a tippet!
Ha megtoldanám egy kis tartalék pénzzel, melyiket javasolnád?
Lenovo IdeaPad Z580 i3 vagy i5 verzió legyen? Árban igen, de másban is érezhető a különbség?
Vagy inkább maradjon az Y570?Melyik bolt a megbízhatóbb a Laptopszalon vagy a Computer Imperium?
Erről szeretnék még véleményt kérni, köszönöm!
http://www.computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Y580_i5_GTX660M.jpgA lényeg, hogy mindenképp Lenovoban gondolkodom, eddig már sikerült eljutni, csak a fenti fenti konfigurációk között nem tudok választani.
-
mokiber
tag
válasz
Tikakukac #4923 üzenetére
akkor elég ha linuxot adnak hozzá?
bocs., de tnem vagyok tisztában vele, hogy mi fut rajta..office, ilyesmi? mi a kül a w7-tel szemben.találtam közben 135ért w-tel core i3, 4gb, 320 g, az jó ár nem? persze ha linuxon lehet spórolni 15-20-t akkor inkább az lenne a tuti nyerő.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Tikakukac #4915 üzenetére
az ssd jo otlet, arra sztm. meg tudom oket dumalni csak felek, hogy kinyirnak az SSD-t idovel meg hogy arra mentegetnek a az adatokat(bongeszo cache, stb..) es meghalna nekik, mit gondolsz? osx-en tudom, h at lehet tenni a Home konyvtarat mas helyre, windows alatt is meg tudom ezt lepni? (W7 64bit lesz nyilvan)
-
Borote
addikt
válasz
Tikakukac #4883 üzenetére
Ha megtoldja 10k-val, valóban. Mondjuk +10k, és ott van az Inspiron SE ( ne röhögj
), amiről nem tudunk egyelőre szinte semmit az NBC-n kívül, az alapján nem tűnt vészes gépnek, fémes borítás ott is megvan, HD7730M nem egy gyatra GPU... háááát, nehéz a döntés. Arra a gépre nagyon kíváncsi vagyok, ha a hűtésén javítottak, és az anyagon, akkor egész jó gép is kisülhetett belőle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest