- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcriss
tag
válasz
Tikakukac #33457 üzenetére
B@sznak ezek a leveleitekre.
Nekem a címük volt gyanús: 1064 Budapest, Podmaniczky u. 57. II/14
Ez egy székhelyszolgáltató [link],havi nettó 4800ft-ért ezt vállalják:
-Kezeljük a teljes levelezését (levelek fogadása, továbbítása igény szerinti rendszerességgel), a levélforgalomról napi e-mail értesítőt küldünk
-A törvényben előírt cégiratok őrzése, ezen felül minden Ön által kért cégirat őrzése is
-Ügyfélszolgálat, faxok, munkaidőben telefonüzenetek átvétele, erről értesítés
Gondolom a cég is valami hajléktalan nevén van...
Ez is jó: "válassza egyházasdengelegiszékhelyünket és takarítson meg rengeteg adót: 0% iparűzési adó, 50%-os gépjárműadó megtakarítás! "
-
FR33
aktív tag
válasz
Tikakukac #33314 üzenetére
+z500 ból nem vehető csak ugy ki az akksi pedig hálózatrol leirás alapján csak ugy kell használni , hogy nincs benne az akksi...alapbol telot is ugy kéne tölteni, hogy kikapcsolod...a laptopot is..
Mivel sokat nyomnám otthon is hálózatról igy mindig csavarozhatnám szét z500at... -
London26
tag
válasz
Tikakukac #33310 üzenetére
Semmivel, mert asztali PC-m van 10 éves és csak szaggatva játssza le a videót, csak a kamera projectoros és úgy meg lehet nézni kivetítve a felvett anyagot. És ha eltekintek a videó vágástól, akkor mit ajánlotok? Feketében Z500 jobb lenne, mint a barna, de olyat nem találtam...
-
Kbali
nagyúr
válasz
Tikakukac #33218 üzenetére
Kifejezetten a T430-ra írtam, amit, pariban van az e6430-cal - egyéb sorozatok nem jöttek szóba.
Garancia valóban jobb, de 430-ban is van 1600x900-as panel, i5, 6430 is van i3-mal.
Ráadásul nincs Dellből i sorozat, van u, az is van Lenovoból, meg s - de ezt te is tudod. -
gonger
senior tag
válasz
Tikakukac #33260 üzenetére
10% különbség van a Pentiumos B960 és az i3 között?
laptop.hu üzletben ma pont azt mondták, hogy fogyasztásban igazán nagy a különbség, mert az i3-as sokkal gazdaságosabb.
amúgy a fényes és a matt közül mi alapján válasszak szerintetek? most matt van, de fényes is tetszik a szebb színek és a jobb kontraszt miatt.
120 ezret szánnék rá, ez már tuti Fujitsu 512-esből ennyiért adnak i3-ast 3év garival 500 GB , 4Gb matt kijelzővel
vagy Lenovoból is szinte ugyanez a felszereltség fényes kijelzővel, csak azt nem tudom, hogy ennyiért a szálcsiszolt hatású barna van, vagy a fényes/műanyagos fekete házas(?)A fujitsunak tetszetős a billenytűje és a 3 év gari,a lenovónak szebb a fényes kijelzője és van usb3 rajta, ill csak 2 év gari.
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
Tikakukac #33258 üzenetére
Apám hasonlóan koros WD-je 100/100.
Persze ennél több tényező is van, mondjuk hogy a Samsungok a leghalkabbak.
Amúgy amiket említettem, azok mind árvíz előttiek, kivéve az én új WD-m és laptopomban lévő.(#33263) King Unique:
Ja igen, nekem G580AH van, ezzel: ST500LT012-9WS142. Szóval akkor ne rettentsd el a vevőt a G580-tól. -
FR33
aktív tag
válasz
Tikakukac #33223 üzenetére
Nem sokat játszanék, a megbizhatóság és photoshop coreles melokhoz kell tehát menne azért elég sok üzemórát egy nap...
Dell 5521
Dell 3521 sajna müanyagLenovo g580
Lenovo z500Fujitsu
HP Probook ?
Hp Envy 6-1010eo - 149 900.-Ft
AMD A6-4455M Trinity, 4GB, 500GB, HD7500 VGA, világító billentyűzetHp Envy 6-1071sf - 159 900.-Ft
Core i5-3317U, 4GB, 500GBdv6-6b14eg alu - 149 900.-
AMD A6-3410MX Quad,6GB,500GB,HD6755G2 1GBma pontot kell tennem az ügy végére.
g580,z500,dell3521? vagy a többi közül ?Stabil , napi 6-8 órát is menne és nem lenne gáz ha fém de nem fontos...néha játék is lenne és otthon 23" os dell monitor lenne rákötve...
-
ityam
őstag
válasz
Tikakukac #32985 üzenetére
EZ volt az eredeti bejegyzésem. Mondjuk nem volt tényleg benne hogy 17 es legyen, csak hogy nagy. EZ onnan jött hogy látta nekem a 15 ös és a 17 es notimat is és ezért mondta hogy neki akkor a 17 es kellene legalább.
17 esből meg nem nagyon látok azóta sem olcsóbban. vagy hasonló áron sokkal jobb alternatívát. -
Cartedor
csendes tag
válasz
Tikakukac #32914 üzenetére
Eddig csak egy típust ajánlottak...Nehogy már csak az az egyetlen egy legyen jó.
De azt hiszem be is fejeztem. Érdekes a támadó mentalitásotok, de hogy mire fel? Én tök normálisan kérdeztem valamit, egy típust ajánlottak, mondtam azt nem szeretném. S ha az az egy nem kell, akkor már egy hülye vagyok, mert nem veszem meg? Ennyit erről... -
Cartedor
csendes tag
válasz
Tikakukac #32909 üzenetére
Nem hinném, hogy csak egyetlen gép lehet a tuti, ez a Fijutsu. Ne mondd, hogy Neked egy arctalan ismeretlen valaki mondd egy típust, s azt állítja, hogy ő a hozzáértő, akkor szaladsz egyből és azt veszed?
A másik meg, honnan tudjam, hogy te hozzáértő vagy??? Mitől vagy az? -
brumi1024
veterán
válasz
Tikakukac #32817 üzenetére
Hát azért nem olyan vészes az akksicsere a macbookoknál sem. Az új akksi sem vészes árú, és kicserélni sem őrdőngősség. Szedtem már szét 15"-os MBP-t, és a memória, hdd, odd és az akksi cseréje nem vészes, láttam már nehezebben bővíthetőt. És kifejezetten ritka, hogy ilyen egyszerűen leszedhető a teljes hátlap, a legtöbb gépnél tényleg atomjaira kell szedni, hogy lásd a teljes alaplapot. Nyílván az akksicsere nem annyi, hogy két kallantyú kinyit akksi kihúz-berak, de nem bonyolultabb egy memóriabővítésnél/hdd cserénél. A retina MBP már más kérdés bővíthetőség szempontjából, az tényleg szopóág. De van ott más ami kárpótol.
-
stratova
veterán
válasz
Tikakukac #32683 üzenetére
Brazosnál (E2-1800 stb.) csak megfelelő verziószámú flashplayer és esetleg chromenál beállítások módosítása szükséges, nem a legújabb és akkor szépen viszi egy E350 is. Máskülönben csak CPU-t terhel, ami Brazosnál soványka, emiatt kívánja a GPU gyorsítást.
-
válasz
Tikakukac #32634 üzenetére
Valóban, de volt már dolgom csomó 5400-es és 7200-es hdd-val szerelt notival na meg asztali géppel is és ismerem a teljesítményüket. Pont egyik nap volt itt egy asztali gép 5400-es wd green hdd-vel hát azt hittem sose végzek vele olyan lassú volt.
Ha magamnak lenne akkor nem lenne kérdés az SSD, de céghez lesz a noti remélem találok még 7200-est.
(#32635) spyduck Megértem ezt, de mondom bemegyek egy boltba és simán adnak 7200-es noti hdd-t vagy csak benézek az apróra.
-
Silvestris
tag
-
simonzsoli
csendes tag
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Tikakukac #32557 üzenetére
értelek.
én csak azért mondtam illetve linkeltem be ezt a hiteles videót, mert múltkor nem hitte el pár ember, hogy bizony horpad, azt állították, hogy nem horpad (hogy neki van és nyomja de neki nem horpad), pedig a videón nem is nyomta meg annyira.
csak mint tényt közöltem, hogy igen is horpad.egyébként talán itt akkor annyi előny van az elitebookkal szemben, hogyha ott az aluburkolat megnyomódik, akkor úgy marad és nem nyeri vissza az eredeti alakját, ez hátrány lehet elitebooknál, még pl. általam belinkelt videóban bemutatott horpadós latitudenál visszaáll a hajlékony anyaga miatt.
lehet, ha leesne egy elitebook és egy latitude, a sérülés az elitebooknál megmaradna. -
premete
veterán
válasz
Tikakukac #32553 üzenetére
Üzleti gépben nincs olyan, hogy veszel újat; dokk és belső HSDPA/HSUPA nélküli pedig eleve nem üzleti gép egyik sem. Általában az üzleti gépnek ~4 évet el kell futnia az előzőek tudása mellett, nehogy már külső usb-s modemmel, edge-en csatlakozzanak vpn-en (általában össze sem jön, a f@szbuk betöltése még nem garantálja a vpn-tunnel felépítését).
Lassan minden napra esik egy próféta, aki előadja, hogy az ő cucca überf@sza, és kb. azt az egy gépet látta életében. -
weblords
csendes tag
válasz
Tikakukac #32537 üzenetére
a samuból a drágábbakkal hasonlítsd össze. pl nekem az uj series 9 van. Előtte hp elitebookjaim meg thinkpadek voltak. Azt kell mondanom hogy a samsung beelőzte ezeket. Anyaghasználat, kijelző, súly, mindenben veri a lenovót meg a HP-t. Most ezt éri megvenni, ha nem csak játszani akarsz a notebookkal.
-
Pocok256
veterán
válasz
Tikakukac #32481 üzenetére
Az a baj a ps el, hogy a haverjaim mind pc játékokat játszanak ergo hiába mennék át ps re a legfontosabbat veszíteném el a baráti körömmel való játékot. Szóval ez azért nem olyan egyszerű
A másik meg amíg nem lesz egér konzolon addig nincs értelme játékról beszélni se fps se stratégiai játék nem kivitelezhető.
-
Pocok256
veterán
válasz
Tikakukac #32477 üzenetére
Bocs runner 125 kollegának ment volna a melegedős része.
Azt a táblázatot én is láttam és számtalanszor mondtam, hogy nem igazán helyén való.. Nem kaptam annó csodagépet és nem is vagyok azért annyira elfogult, hogy hazudozzak, de egy gt630m et a valós életben földbe döngöli akármikor.
-
Pocok256
veterán
válasz
Tikakukac #32474 üzenetére
Lehet elfogult vagyok azért írom, de hát nálam elég jól teljesített azért még egy bf 3 at med highon is elvitt native ba amire egy 630m nem nagyon képes.
A melegedést ennél a szériánál meg el lehetne tényleg felejteni mert nagyon bután hangzik
Egyszer és mindekorra tanuljátok meg nem ez nem melegedős darab
-
Nixon18
senior tag
válasz
Tikakukac #32379 üzenetére
Ráadásul az archicadesek elmondása szerint nem segít sokat a dVGA renderelésben. Így viszont az i5 alapórajelben jobb, mint az U-s i7. Itt a két proci összehasonlítása (remélem oda fog vezetni a link, ahová szeretném)
-
MrRL19
senior tag
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Tikakukac #32083 üzenetére
én is sajnálom a sony-t, mert nagyon szerettem annó.
én ps 1 és ps2-vel és egy erősítővel szerettem meg a sony-t, akkor nagyon tuti volt, de ez ma már sajnos elhalványult bennem is.
az alsó kategóriát, ami szerintem is drága indokolatlanul(laptop), csak a neve és logója adja el, és tényleg nem kínál többet a nevén kívül, amivel semmire sem megy a felhasználó, max. arra, hogy a mekiben villoghat a logójával, de ez elég szánalmas és értelmetlen, de biztosan van ilyen is....
egyébként meg amennyire szépek a sony laptopok, szerintem van pár más márkájú gép, amik szintén vannak olyan szépek, persze macbookon kívül, mert az méreg drága, de azért vannak ott még szép gépek ám... -
thoomee
tag
-
thoomee
tag
válasz
Tikakukac #32083 üzenetére
Hát igazából konzolok annyira nem érdekelnek szóval lesz*rom milyen minőségűek
Viszont az igaz, hogy elég régen néztem szét a gépek között, és régebben csak jókat lehetett hallani a sony-ról, igaz az áruk akkor is jóval több volt mint hasonló más márkájú termék, de ahogy látom ez még mindig megmaradt. -
Dhampir
félisten
válasz
Tikakukac #32024 üzenetére
Plusz cipeld is magaddal a PC-det a hónod alatt.
Laptopot elsősorban a mobilitás miatt vásárolunk, másodsorban kevesebb helyet foglal az íróasztalon, jó esetben az öledben dajkálhatod is barátnő helyett. A régi Pécémnek csak az üres háza 10 kg súlyú, azt legfeljebb Fekete László erőemelő bajnokunk "ringatná".
-
Dhampir
félisten
válasz
Tikakukac #31996 üzenetére
Sem több, sem kevesebb, azonos felhasználásnál.
Nem osztom véleményedet.
A monitor és a hangszóró, főleg akkor, ha surround-hangrendszert használsz, máris több kábelt jelent.
Neked még ott a fejhallgatód kábele is, ha csak nem bluetooth-cuccot használsz.
Asztali használatnál a laptopomból csak három kábel lóg ki.
Borzalmasan nagy hülyeség ezt felhozni pozitív érdemként
[moderalva].Orvosmeteorológia:
Csütörtökön melegfronti hatás várható, így migrén, ingerlékenység, koncentrációzavar egyaránt jelentkezhet.[ Módosította: 7 ]
-
brumi1024
veterán
válasz
Tikakukac #31888 üzenetére
Szórakozni?
Nekem a toughbookról mindig csak az jut eszembe, hogy beépített HDD melegítő van benne, ha esetleg fagypont alatt tartanánk huzamosabb ideig. Beteg.
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
Tikakukac #31833 üzenetére
Vagy esetleg i5-ös változat, és a különbözet 20k-ból az SSD, mert ha jól gondolom akkor annak bele kell férnie a 250-be.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Tikakukac #31808 üzenetére
Igazad lehet, de ezek a gépek már túlmutatnak a tűréshatáromon... meg tudnám venni, de valószínűleg nem használnám ki, annyit azért nem játszom. A különbözetből max. veszek egy jobb középkategóriás karit az asztalimba később, és ott fullHDzek, ha valamire nagyon rákattannék
Köszi mindenkinek, várom még az ötleteket, bár ez a Dell nagyon magasra tette a lecet
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Tikakukac #31802 üzenetére
Nem tudtam, hogy van lehetőség visszavenni a játékok idejére a fullHDből... Nekem annyi tapasztalatom volt, hogy amikor az asztali gépemen a fHD monitoron valamivel mondjuk kisebb felbontáson játszottam (tehát a játékban átállítva a dolgokat, nem natív felbontást használva), akkor iszonyat rondán kipixelesedett a kép. Ez a laptopoknál nincs így?
Mondjuk elgondolkodtam rajta, hogy megéri-e a Dell másik verziója, +40 k...
matt fullHD
+4g ram,
i5 helyett i7...Szerintetek?
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Tikakukac #31800 üzenetére
Az általam linkelt Acer 204.000 forint volt, lehet, hogy nem ugyanazt nézted? De mindegy is, mert a kolléga által linkelt Dell nagyon meggyőzött. Azt a fránya kijelzőt sajnálom, hogy ezek szerint nem matt
Igazából a natív felbontáson való játék miatt nem akarok FullHD-t, nem a hangyabetűk miatt... most is 1366os gépről írok, nekem tökéletes.Melyik karit veri rommá? Csakhogy tudjam
Visszatérve a kijelzőre: az utólagosan felhelyezendő mattító fóliák ajánlottak? Mik a tapasztalatok? Ha igen, akkor mennyibe kerülnek? Köszönöm!
-
mr.storm
csendes tag
válasz
Tikakukac #31756 üzenetére
lehet h tényleg túlzok. De csak lehet találni egy gépet 50k körül amin lehet normálisan filmezni meg netezni, csak az a baj h egyáltalán nem vagyok tisztában a notik teljesítményével... belegondolva 320 Gb is elég meg egy kisebb kijelző, csak müködjön
köszönöm-köszönöm, majd holnap még visszanézek
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest