- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dehecked #31846 üzenetére
Ha hurcolászós, minőségi gép kell, kevés játékkal, akkor inkább HP 4340s, a Radeonnal szerelt változatban! A legelső, 180k-s modell is tökre elég (217k win7-tel), és jöhet hozzá +4gb ram +120gb ssd egy caddy-ben + táska + rádiós egér.... és az egész csomag lesz így kb. 250k.
Mi kellhet még?
-
Chaser
legenda
válasz
dehecked #31838 üzenetére
Az egy 17-es inpiron. Ha nem tévedek nagyot szervizablak alatt vannak a hdd helyek, kettő. Belerak egy ssd-t, visszacsavarozza. Ha nem árt hozzá 3 perc is lehet a teljes művelet
Ha csak tanul meg filmezik akkor meg minek diszkrét vgaEnnyi pénzből már kijön egy Latitude is, pl 5530. Jobb összeszerelés, masszívabb, NBD gar, ami azt jelenti helyszínre mnnek 1-2 napon belül és ott javítanak, nincs akár több hetes átfutási idő mint az inspironnál és sehova nem kell menni. És ez nem legenda, hanem valóság. Itt nálunk, Mo-n
Tikakukac: Nyilván egy dokkoló nem olyan tétel amiért felköti valaki magát ha nem tudja elszámolni és bolti ár feléért megveheti
szerk: sanyva: Mi a véleményed az opelről vagy a mercedesről?
-
Chaser
legenda
válasz
dehecked #31830 üzenetére
Y500 pl ha gamerkedik is a srác. i5, FHD, SLI-s GT650, ezt a szörnyet bevállalnám én is
Addigra elképzelhetően esik az ára, most a $ is elég tré volt.
Jah, ez már 3 év garos, backlit bill is van. Egy hozzáértő itteni tag mondta, hogy a billzete olyan komfortú mint egy IBM T60-é, az pedig a legjobbak közt van.szerk: Tikakukac: Aprón ha jól rémlik 10k körül dobálják azt a dokkolót
-
Tikakukac
titán
válasz
dehecked #31830 üzenetére
Elektromókus cuccokat én is tervezgetek, de oda szerintem a 3.4-es P4-em is elég, annyira gatya a szoftver.
Ha lehet verni a pénzt, meg adunk az életnek, akkor Ez viszont a mekka. Ezt még én is püfölném. Bár nekem erősen kétséges mi fogja ezt a gépet meghajtani rendesen, szvsz semmi, nagyon-nagyon sokáig. Raktok bele SSD-t akkorát amekkorát akartok és készen is vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest